reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

mysle ze bez problemu. ja chcialam chodzic i panstwowo i prywatnie to mi sie nie zgodzili. liczylam powiem szczerze na to, ze ciaze poprowadzi mi prywtanie przez wzglad, ze jestem po poronieniu to jednak usg i badania robi czesto, nawet dla spokoju mojej psychiki a badania typu krew, mocz i cala reszte, ze bede mogla zrobic na NFZ, w koncu pracuje, place wszystkie skladki, tyle, ze w pracy nie mamy zadnego pakietu medycznego i niestety za wszytskie badania musialam placic ze swojej kieszeni bo mi panstwowo ginekolog powiedzial, ze albo prowadze ciaze u niego i on zleca wszelkie badania albo prywatnie... :( mam nadzieje, ze trafisz na kogos normalniejszego...
Można chodzić do dwóch różnych i się nie przyznawac, że się chodzi do drugiego ;) wtedy badania będą za darmo a za wizyty prywatne tylko trzeba będzie płacić..

reklama
Gratuluję!
Tak btw od czego zależy wysokość bety? Jedna jak @verona ma 13 a Ty 183 i tak się zastanawiam od czego zależy jej wysokość? Bo z tego co doczytałam to dziś masz dzień kiedy miał być okres tak?

Przy moich 28 dniowych cyklach i 3 dniami przed @ beta wynosiła 138 dokladnie. Głównie zależy od czasu zagnieżdżenia. U @verona musiało dopiero co dojść do zagnieżdżenia i beta zaczęła się dopiero wytwarzać.

Dziewczyny zwolnijcie tempo 30 stron chyba dziś nadrobilam od rana 🤔
Byłam dziś na monitoringu dziś 7dc a ja mam 12 pęcherzyków uhuhuhu 5 dużych ponad 10mm i w tym dwa 12mm . Czułam ze tam się coś po tym CLO dzieje bo mnie jajniki bardzo bolały. Lekarz mówił ze jak będzie 5 dominujących żeby się nie starać z tad właśnie się bierze 4raczki 5cio rączki itd . Ale jak liczyła ile jest tych dużych to od razu mi się gęba uchachala . Nie wiem jeszcze ile pęknie z tego oby z 3 😍 tak bym chciała .

Można chodzić do dwóch różnych i się nie przyznawac, że się chodzi do drugiego ;) wtedy badania będą za darmo a za wizyty prywatne tylko trzeba będzie płacić..
wiem wiem, wlasnie dziewczyny pisza ze tak mozna. z tym, ze to chyba w duzym miescie :) ja mieszkam na malenkiej wsi, ale niezwykle uroczej :D wiec takie cos nie przejdzie... lekarze sie znaja, do tego ja jestem na L4... nie wiem co widzi ginekolog po zalogowaniu sie na platforme ale moja pani ginekolog widziala, ze mialam zwolnienie wysatwione przez rodzinnego wlasnie z kodem na ciaze... wiesz, jak masz duzy wybor lekarzy to mozna sobie pokombinowac ale jak chcesz sie dostac do 1 dobrego w takiej okolicy jak moja to nie chcialam ryzykowac a ten z NFZ nie zgodzil sie na prowadzenie bo powiedzialam prawde ze ciaze prowadze i bede prowadzic u mojej ginekolog wiec chyba od razu wyczul moje intencje i checi do wysepienia skierowania na badania :D...

Dziewczyny Czy to już?

Załączniki

• 20200127_163441.jpg
    20200127_163441.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 117
reklama
A z ciekawości zapytam jak się nazywa ta pani doktor? Pracuje też w jakimś szpitalu? Dużo bierze za wizytę?
dr Anna Paczkowska Ja do niej jeździłam dobre kilka lat temu, wtedy brała 100zł, ale to było dawno... więc pewnie teraz więcej wizyta kosztuje. W googlach znajdziesz gdzie przyjmuje. Jest miła, uprzejma, delikatna i fachowa - w necie też są opinie o niej bardzo pozytywne, tak ją znalazłam zresztą.

Do góry