reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
W ogóle dziewczyny szacun że macie jaja na tyle żeby obserwować test od początku. Ja maczam, a później rzucam w kat i biegnę do pokoju żeby nic nie zobaczyć [emoji1787] a później się czaje kilka minut, żeby w ogóle spojrzeć [emoji6]

Ja tam patrzę od razu. Dzisiaj gdybym nie spojrzała nawet bym nie wiedziała że były takie 2 wyraźne krechy [emoji4] Ale co z tego jak został cień [emoji23][emoji23][emoji23] W dupe z tymi testami. Kurde zrobiłam bo chciałam wiedzieć czy mogę sobie dzisiaj dygnac winko [emoji23]
W ogóle dziewczyny szacun że macie jaja na tyle żeby obserwować test od początku. Ja maczam, a później rzucam w kat i biegnę do pokoju żeby nic nie zobaczyć [emoji1787] a później się czaje kilka minut, żeby w ogóle spojrzeć [emoji6]

Dziękujemy [emoji7][emoji7][emoji7]Tak myślę, możesz uciekać na oczekujące... Mi taka znikająca kreske zawsze pokazuje Bobo, wraz z napływaniem moczu na plytke po czym za chwilę znika. Ale i tak zawsze mam nadzieję jak ja widzę [emoji85]Ja po takim dostałam @[emoji19], oby u Ciebie zwiastował ciąże [emoji12]
U mnie dopiero 12dc takze lrpirj zeby hyla owulacja ale zobaczymy i jak nic nie bedzie tk chociaz niez@ sie nie przedluzy.

Hahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Nie wiem ten telefon jest jakiś nieogarniety bo nie raz wpisuje i zmieniam słowo to i tak wskakuje mi inne. Jak pisze na szybko np w pracy to nie mam czasu czytać potem takie cuda wychodzą [emoji23][emoji23] Niby marka telefonu ta sama A już słownik inny [emoji23][emoji23][emoji23]
Czasami jak czytam jakiś post i widzę mega śmieszne błędy to nie musze sprawdzac kto jest autorem bo to wiem- Verona26 [emoji1787][emoji1787]

reklama
Pewnie masz włączone autozastępowanie słów, musisz to wyłączyć
Hahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Nie wiem ten telefon jest jakiś nieogarniety bo nie raz wpisuje i zmieniam słowo to i tak wskakuje mi inne. Jak pisze na szybko np w pracy to nie mam czasu czytać potem takie cuda wychodzą [emoji23][emoji23] Niby marka telefonu ta sama A już słownik inny [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry