reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A mnie chyba temperatura lepie :( jak nie urok to sraczka... czy moj organizm nie moze przezyc chociaz dnia bez jakiegokolwiek defektu ?[emoji23]

A mnie chyba temperatura lepie :( jak nie urok to sraczka... czy moj organizm nie moze przezyc chociaz dnia bez jakiegokolwiek defektu ?[emoji23]
Ty tak mowisz a ja mam ostatnio takiego pecha ze wszytko sie sypie az ki sie myslec nie chce, a moj organizm ciagle cos lapie dopiero bylam chora troche mi przeszlo dzisiaj znowu gardlo i kaszel masakra jak tu zyc.

Dlugi zrob test , a jakie masz cykle? Ja ostatnio tez taki dlugi mialam ale wkoncu przyszla a brzuch i piersi to mnie chyba ok dwa tyg bolaly
Robiłam wczoraj i byl negatywny. Zaczynam się czuc jak na @ ,co chwilę biegam sprawdzać bo mam uczucie jakby coś leciało ale jeszcze @ nie przyszła . Generalnie mam cykle do 35 dni ale zdążały się 41-45 dni

Moje endometrium przed ciąża wynosiło 7mm. W ciąży urosło do 17mm. 7mm to nie jest zle endometrium ;)
Dziewczyny ja jestem nienormalna 🙈🙉 Weźcie mnie ustawcie do pionu 😂 Wczoraj rano ginka powiedziała, że okres w środku już jest więc zaraz się pewnie zacznie. No ale jakoś jeszcze mi nie leci. W dodatku powiedziała że moje endometrium ma 1cm więc jest za małe na ciaze (jestem z 3 dni przed terminem @). Po tych waszych komentarzach o grubości endometrium nadal mam nadzieję na ciążę 🙈🙈🙈

reklama
A daj spokoj. Ja na sylwestra chora, 26 lat prawie a gorzej niz niejedna emerytka. Kolana, rece, kregoslup :o
Ty tak mowisz a ja mam ostatnio takiego pecha ze wszytko sie sypie az ki sie myslec nie chce, a moj organizm ciagle cos lapie dopiero bylam chora troche mi przeszlo dzisiaj znowu gardlo i kaszel masakra jak tu zyc.

Do góry