reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A mnie chyba temperatura lepie :( jak nie urok to sraczka... czy moj organizm nie moze przezyc chociaz dnia bez jakiegokolwiek defektu ?[emoji23]

A mnie chyba temperatura lepie :( jak nie urok to sraczka... czy moj organizm nie moze przezyc chociaz dnia bez jakiegokolwiek defektu ?[emoji23]
Ty tak mowisz a ja mam ostatnio takiego pecha ze wszytko sie sypie az ki sie myslec nie chce, a moj organizm ciagle cos lapie dopiero bylam chora troche mi przeszlo dzisiaj znowu gardlo i kaszel masakra jak tu zyc.

Dlugi zrob test , a jakie masz cykle? Ja ostatnio tez taki dlugi mialam ale wkoncu przyszla a brzuch i piersi to mnie chyba ok dwa tyg bolaly
Robiłam wczoraj i byl negatywny. Zaczynam się czuc jak na @ ,co chwilę biegam sprawdzać bo mam uczucie jakby coś leciało ale jeszcze @ nie przyszła . Generalnie mam cykle do 35 dni ale zdążały się 41-45 dni

Moje endometrium przed ciąża wynosiło 7mm. W ciąży urosło do 17mm. 7mm to nie jest zle endometrium ;)
Dziewczyny ja jestem nienormalna 🙈🙉 Weźcie mnie ustawcie do pionu 😂 Wczoraj rano ginka powiedziała, że okres w środku już jest więc zaraz się pewnie zacznie. No ale jakoś jeszcze mi nie leci. W dodatku powiedziała że moje endometrium ma 1cm więc jest za małe na ciaze (jestem z 3 dni przed terminem @). Po tych waszych komentarzach o grubości endometrium nadal mam nadzieję na ciążę 🙈🙈🙈

reklama
A daj spokoj. Ja na sylwestra chora, 26 lat prawie a gorzej niz niejedna emerytka. Kolana, rece, kregoslup :o
Ty tak mowisz a ja mam ostatnio takiego pecha ze wszytko sie sypie az ki sie myslec nie chce, a moj organizm ciagle cos lapie dopiero bylam chora troche mi przeszlo dzisiaj znowu gardlo i kaszel masakra jak tu zyc.

Do góry