Mrufka®®®
Fanka BB :)
U mnie przestało to działać właśnie :/To fakt [emoji16] zawsze jak zrobię test to @ się pojawi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie przestało to działać właśnie :/To fakt [emoji16] zawsze jak zrobię test to @ się pojawi.
Trzymam kciuki oby szybko się wszystko zagoiło i starania były owocneWitajcie kobitki ☺ Ja już od wtorku w szpitalu torbiel usunięta razem z częścią jajnika.Starania chyba zacznę za dwa miesiące dopiero.niech się wszystko zagoi.i powodzenia wszystkim.
Dlugi zrob test , a jakie masz cykle? Ja ostatnio tez taki dlugi mialam ale wkoncu przyszla a brzuch i piersi to mnie chyba ok dwa tyg bolalyWitam się w 46dc. @ brak ,czuje kłucia raz z jednej raz z drugiej strony czasami po środku testu nie robiłam ,czekam
Ty tak mowisz a ja mam ostatnio takiego pecha ze wszytko sie sypie az ki sie myslec nie chce, a moj organizm ciagle cos lapie dopiero bylam chora troche mi przeszlo dzisiaj znowu gardlo i kaszel masakra jak tu zyc.A mnie chyba temperatura lepie jak nie urok to sraczka... czy moj organizm nie moze przezyc chociaz dnia bez jakiegokolwiek defektu ?[emoji23]
Przeziebienie moze cie bierze poprostu zauwazylam ze duzo osob teraz chorujeA mnie chyba temperatura lepie jak nie urok to sraczka... czy moj organizm nie moze przezyc chociaz dnia bez jakiegokolwiek defektu ?[emoji23]
Robiłam wczoraj i byl negatywny. Zaczynam się czuc jak na @ ,co chwilę biegam sprawdzać bo mam uczucie jakby coś leciało ale jeszcze @ nie przyszła . Generalnie mam cykle do 35 dni ale zdążały się 41-45 dniDlugi zrob test , a jakie masz cykle? Ja ostatnio tez taki dlugi mialam ale wkoncu przyszla a brzuch i piersi to mnie chyba ok dwa tyg bolaly
Dziewczyny ja jestem nienormalna Weźcie mnie ustawcie do pionu Wczoraj rano ginka powiedziała, że okres w środku już jest więc zaraz się pewnie zacznie. No ale jakoś jeszcze mi nie leci. W dodatku powiedziała że moje endometrium ma 1cm więc jest za małe na ciaze (jestem z 3 dni przed terminem @). Po tych waszych komentarzach o grubości endometrium nadal mam nadzieję na ciążęMoje endometrium przed ciąża wynosiło 7mm. W ciąży urosło do 17mm. 7mm to nie jest zle endometrium
Dziękuję bardzoTrzymam kciuki oby szybko się wszystko zagoiło i starania były owocne
Ty tak mowisz a ja mam ostatnio takiego pecha ze wszytko sie sypie az ki sie myslec nie chce, a moj organizm ciagle cos lapie dopiero bylam chora troche mi przeszlo dzisiaj znowu gardlo i kaszel masakra jak tu zyc.