Ja też mam 2h drogi go pl gin haha chyba faktycznie może niedaleko siebie mieszkamyTylko on mnie ratuje, jest jeden 2 godziny drogi ode mnie, więc raz na czas zajrzę, ale też podchodzi do tematu olewczo a zwykła wizyta bez cytologii itp kosztuje mnie w przeliczeniu około 550 złotych
reklama
To będę musiała zadzwonić jutro do mojego lekarza w pl bo dziś czułam je bardzo a dziś mój 3ci dzień cyklu ogólnie jajniki czuje tylko w owulacji i po niej potem zero . Biorę jeszcze jakieś z USA świetne witaminy takie specjalne na poprawę jakości komórek i podszewki endometrium czuli chyba chodzi o całe endometriumJa się stymumuje 2 raz clo, nigdy nie miałam boli jajników na początku cyklu, później przy owulacji owszem, im więcej jajek tym bardziej może boleć ich pękanie.
Qwertyy77
Fanka BB :)
W UK 8 lat, staramy się od początku 2019 roku, od 3 miesięcy leczę tarczyce więc po cichu liczę, że to było powodem i na nowo mam nadzieję.może może tak być świat jest mały . Długo jesteś już w UK . Długo się staracie?
A jeśli chodzi o cytologie w UK to tak dokładnie dostaje się patyczek na samym końcu wata! Taki jak do ucha tylko dłuższy i każda sobie samej w toalecie zrobić ! Gdzie nie wolno tam wkładać niczego z waty. Porażka ja mam doświadczenie tu duże ze szpitalem itp bo tam jeździłam często bo miałam dwa poronienia. Posiłek spoko wybrałam z menu dostałam dwa yogurty banana jabłko zupę mąż przyszedł w odwiedziny to i jemu też się cały obiad dostał kompot sok z kartonu 100% soku lody na deser to akurat wypas
Ale akurat to trzeba przyznać.. Wiele koleżanek było tu w ciąży i twierdzą że opieka jak w prywatnej klinice w Polsce
Verona26
No chyba tak... Nie wiem nie testowałam nimi jeszcze. I nie wiem czy będę miała okazję czy @ Mnie wyprzedzi
Rozumiem że 2 dniowa ciąża to 2 dni po zagniezdzeniu?:-)
Verona26
To aż tam pyry dotarły? [emoji23][emoji23]
z skromnej Łodzi
Matka. Wariatka
Japierdziele zaspałam usypiajac corke sama zasnelam... A właśnie zaczęła się owulacja. Prawy tym razem jajnik daje popalić równo myślicie, że jak były przytulanki 19,21,22 a dziś owu to mam jakąś szansę? Czy budzić jednak męża
Verona26
Myślę że wystarczy [emoji23][emoji23][emoji23] chociaż ja miałam Przytulanki 2 dni przed owu i w owu i w ciążę nie wierzę hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ale z jestem wiarygodna [emoji23][emoji23][emoji23]
Japierdziele zaspałam [emoji2358] usypiajac corke sama zasnelam... A właśnie zaczęła się owulacja. Prawy tym razem jajnik daje popalić równo [emoji849] myślicie, że jak były przytulanki 19,21,22 a dziś owu to mam jakąś szansę? Czy budzić jednak męża [emoji23]
Matka. Wariatka
Kurde oby się udało w końcu... Nam wszystkim czekasz z testem do terminu @ czy robisz wcześniej?Myślę że wystarczy [emoji23][emoji23][emoji23] chociaż ja miałam Przytulanki 2 dni przed owu i w owu i w ciążę nie wierzę hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ale z jestem wiarygodna [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Saneatsui
@Matka. Wariatka
Powiem Ci że chyba mnie jajnik zakuł po 22 już w pracy, takie 3 lub 4 uklucia z prawej strony miałam.
A to by się zgadzało bo w tamtym cyklu miałam chyba z lewego jajnika owu.
Czyli jeszcze dziś działanie i chyba dam chłopu odpocząć
Powiem Ci że chyba mnie jajnik zakuł po 22 już w pracy, takie 3 lub 4 uklucia z prawej strony miałam.
A to by się zgadzało bo w tamtym cyklu miałam chyba z lewego jajnika owu.
Czyli jeszcze dziś działanie i chyba dam chłopu odpocząć