reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej, czy któraś przy implantacji miała silny ból brzucha chwilowy jak na okres? Ja dzisiaj miałam tak, że mnie zgięło w pół i myślałam, że zaraz okres dostanę... spojrzałam później w kalendarzyk i akurat dzisiaj by wypadała implantacją, w co mało wierzę, ale świetnie by było. Jak to u Was wyglądało? Do okresu 4-5 dni.
Ja pamietam, ze w poprzedniej ciąży przy implantacji miałam krwawienia, myślałam ze to miesiączka. A później dowiedziałam się ze jestem w ciąży

reklama
No i w ten sposob duza część wątku dowiedziala sie ze jest aplikacja BB [emoji23]

Nie ma co :) juz 2 miesiace tu jestem, zazwyczaj od razu jak cos potrzebuje to sprawdzam czy jest do tego apka a tu nawet nie pomyslalam[emoji23]

Załączniki

• IMG_20200122_144522.jpg
    IMG_20200122_144522.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_20200122_144534.jpg
    IMG_20200122_144534.jpg
    92,8 KB · Wyświetleń: 87
Ja dziś przez chwile poczułam skurcze jak na okres, potem totalnie cisza. Myślicie, ze może to być implantacja? Dziś u mnie 28dc (przy cyklach ok. 34 dniowych)

U mnie 1 dc 😥 Właśnie byłam w wc a tam przykra niespodzianka.. testy ciążowe perfekcyjnie sprawdzają się u mnie do wywoływania @. Już któryś raz.. a teoretycznie do @ miałam jeszcze z 5 dni.. do tego jutro mam wizytę u gina i nie wiem co teraz zrobić, iść czy nie iść. Ale czekałam za nią 2 miesiące więc głupio rezygnować.. co radzicie?

reklama
U mnie 1 dc [emoji26] Właśnie byłam w wc a tam przykra niespodzianka.. testy ciążowe perfekcyjnie sprawdzają się u mnie do wywoływania @. Już któryś raz.. a teoretycznie do @ miałam jeszcze z 5 dni.. do tego jutro mam wizytę u gina i nie wiem co teraz zrobić, iść czy nie iść. Ale czekałam za nią 2 miesiące więc głupio rezygnować.. co radzicie?
Idź, a co Ci szkodzi :) zawsze moze mądra głowa cos podpowie :)

Do góry