reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej, czy któraś przy implantacji miała silny ból brzucha chwilowy jak na okres? Ja dzisiaj miałam tak, że mnie zgięło w pół i myślałam, że zaraz okres dostanę... spojrzałam później w kalendarzyk i akurat dzisiaj by wypadała implantacją, w co mało wierzę, ale świetnie by było. Jak to u Was wyglądało? Do okresu 4-5 dni.
Ja pamietam, ze w poprzedniej ciąży przy implantacji miałam krwawienia, myślałam ze to miesiączka. A później dowiedziałam się ze jestem w ciąży

reklama
No i w ten sposob duza część wątku dowiedziala sie ze jest aplikacja BB [emoji23]

Nie ma co :) juz 2 miesiace tu jestem, zazwyczaj od razu jak cos potrzebuje to sprawdzam czy jest do tego apka a tu nawet nie pomyslalam[emoji23]

Załączniki

• IMG_20200122_144522.jpg
    IMG_20200122_144522.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_20200122_144534.jpg
    IMG_20200122_144534.jpg
    92,8 KB · Wyświetleń: 89
Ja dziś przez chwile poczułam skurcze jak na okres, potem totalnie cisza. Myślicie, ze może to być implantacja? Dziś u mnie 28dc (przy cyklach ok. 34 dniowych)

U mnie 1 dc 😥 Właśnie byłam w wc a tam przykra niespodzianka.. testy ciążowe perfekcyjnie sprawdzają się u mnie do wywoływania @. Już któryś raz.. a teoretycznie do @ miałam jeszcze z 5 dni.. do tego jutro mam wizytę u gina i nie wiem co teraz zrobić, iść czy nie iść. Ale czekałam za nią 2 miesiące więc głupio rezygnować.. co radzicie?

reklama
U mnie 1 dc [emoji26] Właśnie byłam w wc a tam przykra niespodzianka.. testy ciążowe perfekcyjnie sprawdzają się u mnie do wywoływania @. Już któryś raz.. a teoretycznie do @ miałam jeszcze z 5 dni.. do tego jutro mam wizytę u gina i nie wiem co teraz zrobić, iść czy nie iść. Ale czekałam za nią 2 miesiące więc głupio rezygnować.. co radzicie?
Idź, a co Ci szkodzi :) zawsze moze mądra głowa cos podpowie :)

Do góry