reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Na co Ci to?
Pierwszy raz słyszę żeby baba narzekała ze ma za duże piersi [emoji85]
powaznie? ja oddam pol swoich 😂 😂 😂 😂 jak madre powiedzenie ludowe mowi... im wieksze za mlodu, tym dluzsze na starosc :D ja pewnie jak urodze i bede karmic, to dam cycucha maluszkowi i powiem masz, jedz, tylko nie odchodz daleko 😅😅😅

reklama
powaznie? ja oddam pol swoich [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak madre powiedzenie ludowe mowi... im wieksze za mlodu, tym dluzsze na starosc :D ja pewnie jak urodze i bede karmic, to dam cycucha maluszkowi i powiem masz, jedz, tylko nie odchodz daleko [emoji28][emoji28][emoji28]

Moja siostra tez narzeka na duży biust.
Ja mam klasyczne 75B , pod koniec ciąży i jak karmiłam miseczka C .. taki standard bez szału [emoji23]

Nie mogę [emoji23][emoji23][emoji23]
powaznie? ja oddam pol swoich [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jak madre powiedzenie ludowe mowi... im wieksze za mlodu, tym dluzsze na starosc :D ja pewnie jak urodze i bede karmic, to dam cycucha maluszkowi i powiem masz, jedz, tylko nie odchodz daleko [emoji28][emoji28][emoji28]

Dziewczyny dziękuję bardzo :)
Popiszę z Wami, jak tyko wrócę do żywych bo od tygodnia mieszkam w łazience :/ Na początku myślałam, że to jelitówka - o ja naiwna ;)
Spadły już 4kg więc sobie wyobraźcie...
No nic.. Mimo wszystko życzę tego każdej z Was haha I choć starania bywają dołujące, nie poddawajcie się! Póki jest nadzieja, trzeba walczyć o ten cud a gdy gaśnie iskra można pomyśleć o adopcji :) Dziecko to zawsze dziecko , nieważne z czyjego łona <3

Też mam taki obwód a mieseczke E-F. Myśle, że to nie sa jakieś arbuzy - bez przesady 😅 😅 . Czyżby pan nie doceniał tych kształtów? ;) Burak! nie wie co ma za diamenty pod nosem! To co? Lepiej ścierać brode o płaską klate? :D
Mój oczywiście nie widzi problemu😂😂😂 Twierdzi nawet,że są jego więc mi nie muszą się podobać☺

Ostatnia edycja:
To ja chetnie ci pozycze moich 4 kg zeby sie wyrównało :)

Dlatego tez zycze Ci swoich 4 kilo :)

Odpoczywaj kochana:) duzo zdrowka :) i opowiadaj Wielkiemu Uchu ze są jeszcze takie ktore chetnie do Ciebie dołaczyc :*

P.S. mam nadzieje ze troche nas pozarażałaś ;)

Dziewczyny dziękuję bardzo :)
Popiszę z Wami, jak tyko wrócę do żywych bo od tygodnia mieszkam w łazience :/ Na początku myślałam, że to jelitówka - o ja naiwna ;)
Spadły już 4kg więc sobie wyobraźcie...
No nic.. Mimo wszystko życzę tego każdej z Was haha I choć starania bywają dołujące, nie poddawajcie się! Póki jest nadzieja, trzeba walczyć o ten cud a gdy gaśnie iskra można pomyśleć o adopcji :) Dziecko to zawsze dziecko , nieważne z czyjego łona QUOTE]

powaznie? ja oddam pol swoich 😂 😂 😂 😂 jak madre powiedzenie ludowe mowi... im wieksze za mlodu, tym dluzsze na starosc :D ja pewnie jak urodze i bede karmic, to dam cycucha maluszkowi i powiem masz, jedz, tylko nie odchodz daleko 😅😅😅
Muszę ciekawie wyglądać śmiejąc się w głos do monitora w pracy 😂 😂 😂 Wariatki 😁ale fajnie tak sobie ponarzekać, pośmiać się i wspierać nawzajem🙂

reklama
Kobiety na Instagramie obserwuje doktor Magdę jest endokrynologiem w dzisiejszy temat relacji "tarczyca a stracona ciąża" Nie mam teraz jak obejrzeć, nadrobię w domu ale może macie ochotę posłuchać i dowiedzieć się czegoś nowego 🙂

Do góry