Ja od następnego dnia, jak miałam owu 13dc, to liczę od 14 dni po owulacji.Od kiedy liczycie dpo? Od dnia pozytywnego testu owulacyjnego czy od następnego dnia ?
reklama
wiola0904
Fanka BB :)
z ta temperatura to nie popadajcie w skrajnosci. ja nie mialam podniesionej w zasadzie, zawsze w granicy 36,7-36,9. wiec nie kazda kobieta ma tak samo. na poczatku ciazy mierzylam codziennie ale jak mi zaczela skakac od 36.3-36.9 to stwierdzilam, ze predzej zamecze sie psychicznie niz cokolwiek z niej wywnioskuje. jak jest cien cienia to na bete kochana, zeby rozwiac wszelkie watpliwosci, chociaz z beta tez roznie bywa.U mnie dzisiaj jasna kreska na bobo teście, na DOZ nic nie widzę, s temp.spadla na łeb na szyje. 36,66 [emoji51][emoji51][emoji51][emoji26][emoji26][emoji26]
Matka. Wariatka
Ten lekarz to jakiś konował. Spróbuj iść do kogoś innego. Próbowaliście wszelkich metod czy jak narazie tylko naturalnych?Łatwo napisać...
Moja energia uleciała wraz z betą 0,2. I czekaj tu gamoniu kolejne 2 cykle... Ja tam nie jestem typem osoby, co jakoś tam emocjonalnie odpuszcza, zawsze to gdzieś w człowieku siedzi...
Pamiętam słowa lekarza ginekologa "Pani nigdy nie zajdzie w ciążę"
Ta... i tacy się nazywaja lekarzami...
Mnie już nawet żadne wyjazdy nie cieszą, nic. Hmm trudno teraz coś znaleźć co by tak resetowało człowieka - może najwyżej skok z baaardzo dużej wysokości. Na łeb. Sory ale taka prawda.
Marzenia to głupota. Nigdy się nie spełniają... ale Wy się nie musicie ze mną godzić.
Mrufka®®®
No to u mnie wychodzi że jest 10 dpoJa od następnego dnia, jak miałam owu 13dc, to liczę od 14 dni po owulacji.
Matka. Wariatka
Japierdziele nie miałam czasu wczoraj pisać na bieżąco a widziałam te Twoje kreski! Jakim cudem są one tak łatwo widoczne a jednak nie prawdziwe? Mi jeszcze nigdy się nie zdarzyło cos takiego to się pojawia tylko na jednym rodzaju testów? Czy miałaś tak na różnych?Witam się z...................................... Jedna kreska [emoji6]
Matka. Wariatka
No to jeszcze za wcześnie może być. Nie łam się zagnieżdżanie może trwać do 12 dni tak? Więc masz jeszcze czasNo to u mnie wychodzi że jest 10 dpo
Matka. Wariatka
Który dc? Może za wcześnie jeszcze?Dzień dobry
Świat stanął na głowie a ja razem z nim
Oczywiście nic, zero, biało...
@Mrufka®®® czekamy
MamoveKate
Ja zrobiłam dwa... masakra jakaś...Nawet pink nie chciał mnie oszukać cieniem
reklama