Mrufka®®®
Fanka BB :)
Jestem stara a taka niecierpliwa robicie mi nadzieję10 dpo to jeszcze wcześnie [emoji846] za 2 dni może być zupełnie inaczej. Kciuki [emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem stara a taka niecierpliwa robicie mi nadzieję10 dpo to jeszcze wcześnie [emoji846] za 2 dni może być zupełnie inaczej. Kciuki [emoji110]
Ale ja moja pod koniec dnia też analizujeJa już mam zakupione wkładki to strasznie głupie to i tylko sobie pewnie będę dokładać zmartwień jeśli nie będzie plamienia. Chyba lepiej jednak bedzie nie szukać i nie kminic. Nie dość, że mam szajbę przez testy owu, testy ciążowe to jeszcze sobie dokładam obserwacje wkładki
Ja już mam zakupione wkładki to strasznie głupie to i tylko sobie pewnie będę dokładać zmartwień jeśli nie będzie plamienia. Chyba lepiej jednak bedzie nie szukać i nie kminic. Nie dość, że mam szajbę przez testy owu, testy ciążowe to jeszcze sobie dokładam obserwacje wkładki
Jestem stara a taka niecierpliwa robicie mi nadzieję
No nie ja to pierdziele chyba i jednak nie będę tego robić, nie wiem. Chcę mieć nadzieję choć chwilę, że się udało a taka obserwacja itd może odebrać mi te nadzieję zbyt szybko choć nie pamiętam czy w pierwszej ciąży miałam w ogóle takie plamienie. Chyba nie raczej bym zauważyła takie plamienie.Ale ja moja pod koniec dnia też analizuje
No nie ja to pierdziele chyba i jednak nie będę tego robić, nie wiem. Chcę mieć nadzieję choć chwilę, że się udało a taka obserwacja itd może odebrać mi te nadzieję zbyt szybko choć nie pamiętam czy w pierwszej ciąży miałam w ogóle takie plamienie. Chyba nie raczej bym zauważyła takie plamienie.
Ja wkładki nodze od 1dpo [emoji23] oczywiście na co dzień nie [emoji6]Ja już mam zakupione wkładki [emoji23][emoji23][emoji23] to strasznie głupie to i tylko sobie pewnie będę dokładać zmartwień jeśli nie będzie plamienia. Chyba lepiej jednak bedzie nie szukać i nie kminic. Nie dość, że mam szajbę przez testy owu, testy ciążowe to jeszcze sobie dokładam obserwacje wkładki [emoji3061]
Ja z sześciu ciąż miałam tylko raz plamienie, więc raczej plamienie nie jest żadnym wyznacznikiemNo nie ja to pierdziele chyba i jednak nie będę tego robić, nie wiem. Chcę mieć nadzieję choć chwilę, że się udało a taka obserwacja itd może odebrać mi te nadzieję zbyt szybko choć nie pamiętam czy w pierwszej ciąży miałam w ogóle takie plamienie. Chyba nie raczej bym zauważyła takie plamienie.