reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cholerka wie co to jest. Wcześniej raczej tak nie miałam. WGL nigdy brzuch mnie nie bolał między owu A okresem. A dziś cały czas czułam najpierw klocie w prawym jajniku A teraz czuje jakby na środku tak trochę jak na okres. A śluzu brak kompletnie. Susza jakiej nidy nie miałam [emoji848]
Moze poprostu masz takie uczucie no sama nie wiem, mnie tk juz z tych nerwow to zoladek boli dzisiajtak nie bardzo ale czuje

reklama
Nk ja mam dość podobnie [emoji16] Ale tak jak pisałam najpierw czułam tak do popołudnia w prawym jajniku A teraz boli podobnie jak na okres, podejrzana sprawa [emoji16]
Nie wiem...u mnie tak od owulacji. Co chwila cos tam sie szturcha... pecznieje... nie wiem jak to okreslic [emoji23]

Ja to chyba narazie odwisze starania zobacze czy bede miec owulacje w tym cyklu bo ostatnio nie mam, zajme sie troche soba dieta witaminki troche uspokoje bo nerwowo nie wytrzymam, moze uda mi sie zrobic te badania w szpitalu nie to cos zrobie prywatnie. Poszlabym do innego tylko boje sie ze powie mi to samo

reklama
Jak u mnie nie może to niech u Was się jajeczko przeciska ;) i niech idzie na spotkanie z plemnikusiem a potem razem sobie popłyną na wyspe endometrium :D
Swoją drogą zastanawiałyście się kiedyś jak to jest ? Jak to działa ? Wiecie, przytulanki kiedy trzeba, jajeczko czeka. Wszystkie warunki spełnione a tu i tak klapa..

Do góry