reklama
Verona26
Fanka BB :)
U mnie też był cień kreski A za 3 dni dostałam okres tak ze ja nie polecam [emoji4]
A co sadzicie o tych testach facelle z rosmanna?[emoji16]
Verona26
Bardzo mi przykro! [emoji58][emoji25]
Ja dopiero teraz bo musialam ostygnac..
Beta 7, doszlo krwawienie.
Na razie nie wiem czy robię przerwe czy staramy sie dalej.
Może zajme się teraz przez jakis czas soba..
AnnaŻet
Tak, jej zaczął wracać ale mimo to się udałoMam nadzieję że mi też się uda.Niestety te torbiele mają skłonności do nawracania
Verona26
Ja jeszcze 9 dni [emoji16][emoji23] Ale dzisiaj boli brzuch jakbym okres miała dostać [emoji848]
Ja mam caly czas cisnienie w zoladku podniesione [emoji14] strach cokolwiek robic [emoji14] jeszcze moje gnaty sie coraz czesciej odzywaja [emoji23] jeszcze 10-12 dni ....
Ja dziś ogarnęłam lactovaginal na tą moją infekcję i zapchany nos nie daje mi żyć.. Nawet dziś (6 dni po owu) miałam trzy kropelki na papierze, ale tak mocno się podcieralam przez swędzenie, że chyba uszkodziłam jakieś naczynko, choć marzy mi się implantacja
Dziękuję za słowa otuchyTak, jej zaczął wracać ale mimo to się udało
Rudaa94
Ja jeszcze 9 dni [emoji16][emoji23] Ale dzisiaj boli brzuch jakbym okres miała dostać [emoji848]
I ja poszlam do lazienki i myslalam ze macice razem z jajnikami wysikam
reklama
Verona26
U mnie dziś 5 dpo i od 2 dni okrutny katar i ból gardła. Cały nos mam zawalonym [emoji58] znów jakieś dziadostwo wrrr...[emoji35]
Ja dziś ogarnęłam lactovaginal na tą moją infekcję i zapchany nos nie daje mi żyć.. Nawet dziś (6 dni po owu) miałam trzy kropelki na papierze, ale tak mocno się podcieralam przez swędzenie, że chyba uszkodziłam jakieś naczynko, choć marzy mi się implantacja [emoji23]