reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oj nie ma. Ja dostałam dziś kopniaka w formie bety 0,2 także w miarę możliwości bardzo bardzo ostrożnie podchodź do tych tematów @Daraa_94

Oczywiście trzymam kciuki za pozytywne wiadomości :)
Ojjj to smuteczek ☹️ bardzo nie fajnie! Jednak idąc optymistycznym tokiem powiem, że następny cykl na bank będzie Twój! Uda się nam w końcu na pewno ❤️ jednym szybciej, drugim później ale wierzę, że każda z nas w końcu zobaczy te piekne ll lub dodatnia betę ❤️

Gdyby nie te jajniki to czekałabym na @ ale oczywiście muszą być jakieś "znaki" żeby berecik zryło
Mnie jak przyjmowali na oddzial to nie pytali czy kestem chora czy nie i czy mam okres albo w ktorym jestem dniu. Kazdy hormon mial podane normy dla danej fazy cyklu. Po prostu umowili mnie chyba na najblizszy termin jaki mieli ale i tak dzwonili i przekladali bo nie bylo lozek wolnych. Ostatecznie zadzwonilam i powiedzialam ze albo mnie przyjmuja jak tylko sie lozko zwolni albo niech oddaja skierowanie i ide gdzies indziej. Oddzwonila ordynator na drugi dzien i mialam byc za 2 dni. Z jakiego miasta jestes?
Ja jestem spod kielc.
Aha to jescze inaczej mi i jeden lekarz i drugi mowil ze te badania hotkonalnr maja byc 3-5 dc i jest oddzialowa i z jia mam sie umawiac zeby miec wziela mam dzwonic w 1dc czy jest miejsce to mnie przyjmia a jak dzwonilam to jej 1 nie bylo miejsca 2 jej nie bylo a dzisiaj lekarz mowil bo z tego samego szpitala ze ona chora jest to ja mam czekac az ona wyzdrowieje no ludzie wiem wlasnie ze z roznej fazie mi narazie kazali w czasie miesiaczki, i tylko zeby z jia sie umawiac i nie przegadasz

Ojjj to smuteczek ☹ bardzo nie fajnie! Jednak idąc optymistycznym tokiem powiem, że następny cykl na bank będzie Twój! Uda się nam w końcu na pewno ❤ jednym szybciej, drugim później ale wierzę, że każda z nas w końcu zobaczy te piekne ll lub dodatnia betę ❤

Tylko muszę czekać minimum do marca :( bo mam tylko 1 stronę drożną. Właśnie to czekanie jest najgorsze!

Poważnie?? :( Przegapiłam post . Tak dużo tu napisałyscie w ciągu dnia 🤦‍♀️.
Przykro mi ale jeszcze @ nie ma ??to trzymam kciuki ✊✊

Nie ma bo chyba za długo przyjmowałam Luteinę. Myślałam, że do końca II fazy się to bierze a nie tam przez 7 dni... no trudno. Teraz będę mądrzejsza, bo z dr się nie dogadaliśmy tak mi się wydaje.

reklama
Prolaktyna w drugiej fazie cyklu rosnie dlatego lekarze zalecaja robic na poczatku cyklu ;)
No właśnie mi lekarka powiedziała żebym zrobiła. Potem ktoś napisał że robi się ją dwa razy na początku i na końcu. Pielęgniarka to potwierdziła przy pobieraniu. Spytała tylko czy się nie denerwowałam i czy przypadkiem nue biegłam z trajka,autobusu bo to wrażliwy hormon. Nie lubi pośpiechu i nerwów🤷‍♀️ Być może lepiej robić w pierwszej fazie🧐🤔

Do góry