Teraz widzę ją bez zbliżania nawet ja zrobilam dziś rano to nie jest ciemniejsza od wczorajszejTu widać chyba lepiej.
Ciemnieje laski czy nie?
Na bete ide za 2 godziny
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
PokazTeraz widzę ją bez zbliżania nawet ja zrobilam dziś rano to nie jest ciemniejsza od wczorajszej
Jakos kiepsko mi się kojarzą te testy bo u mnie one najpóźniej pokazały kreskę. Trzymam kciuki za betęNie. 10
Ale jeśli w poniedzialek beta 6to dzisiaj okolo 12 powinna byc.
To nawet jesli, kresk chyba.nie bedzie mega mocna
Mrufka®®®
Ile po owu dowiedziałaś się że jesteś w ciąży?Sprawdziłam z ciekawości jak wyglądał cykl w którym udało się zajść w ciążę, i przytulalismy się dopiero w dzień owu i dzień po, wcześniejsze 3 dni przed owu nic a nic [emoji2370]
Smerfetka94
W. wczoraj polecial mi do apteki, najlepiejnie jakby byl ten pink co wczoraj no ale trudno.Jakos kiepsko mi się kojarzą te testy bo u mnie one najpóźniej pokazały kreskę. Trzymam kciuki za betę
Beta zostaje.
Chociaż wydaje mi sie ze kreska coraz bardziej różowa, okaze sie
Też jeszcze dziś powtórzyłam, i jadę na betęTeraz widzę ją bez zbliżania nawet ja zrobilam dziś rano to nie jest ciemniejsza od wczorajszej
Smerfetka94
25Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
locala
11 dpo test wyszedł negatywny, dopiero 14 dpo miałam plamienie implantacyjne, byłam pewna że zbliża się okres, 16 dpo pozytywny test i beta 357, 48h później beta 609, potem już bardzo wolno rosła, po tygodniu 870.
Ile po owu dowiedziałaś się że jesteś w ciąży?
reklama
locala
Ja za niecały miesiąc 29 [emoji51][emoji51][emoji51]
Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy ja pod koniec tego roku skończę 27 lat