reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie.
Jestem najprawdopodniej 4 dni po owu i właśnie wywaliło mi zimno na twarzy. [emoji22] No i już mam stres,, ze jeśli jestem w ciazy tk zaszkodzi to maluszkowi. Dodam, ze to bie pierwszy raz kiedy mam opryszczkę [emoji22][emoji22][emoji22]
Jestem najprawdopodniej 4 dni po owu i właśnie wywaliło mi zimno na twarzy. [emoji22] No i już mam stres,, ze jeśli jestem w ciazy tk zaszkodzi to maluszkowi. Dodam, ze to bie pierwszy raz kiedy mam opryszczkę [emoji22][emoji22][emoji22]
katherinnn
Zdecydowanie powtarzaćLaski moj test LH z przsd chwili [emoji4] Myślicie że owu jutro? [emoji4] Wczoraj wieczorem było przytulanie i nie wiem czy dzisiaj powtarzać [emoji848]Zobacz załącznik 1068094
Matka. Wariatka
Miałaś już te Pink elektroniczne?Odebrałam. Mam nadzieję że pojawi się na którymś druga kreseczka. Szans będzie dużo [emoji23]Zobacz załącznik 1068266
Prudence
Początkująca w BB
Hej dziewczyny Od jakiegoś czasu was tutaj podglądam, ale zdecydowałam, że też jednak dołączę. Razem z mężem dopiero zaczęliśmy się starać o dzidziusia . Jest to pierwszy cykl starań. Ostatnią miesiączkę miałam 14 grudnia, cykle mam zazwyczaj 30-32 dniowe. Ostatnio zdażył się 34 dniowy, ale to zapewne przez częściowo pękniętą torbiel czynnościową, która szczęśliwie się wchłonęła po jednej miesiączce (potwierdzone przez gina). Od dwóch dni spóźnia mi się okres, od wczoraj miewam lekkie mdłości szczególnie rano i wieczorem, sporadycznie boli mnie lewy jajnik i częściej podbrzusze, śluz mam też bardzo obfity ( taki biały i gęsty ;P). Zrobiłam wczoraj 2 testy jednak oba wyszły negatywne, jeden z nich to clearblue (bardzo czuły podobno). Czy według was powinnam powtórzyć test czy jednak dać sobie spokój?
Matka. Wariatka
Ale był wadliwy czy to była ciąża biochemiczna?U mnie to tylko test oszukał [emoji6]
Mrufka®®®
Nie wyobrażam sobie nawet połowy tego bólu co przeżyłaś strasznie mi przykroW ogóle potraktowano tam moja córkę jak "materiał badawczy" mam wrażenie. Gdy już ją urodziłam to nagle zleciało się pełno lekarzy zabrali ja i sobie wszyscy pobiegli gdzieś. Jedna położna zapytała tylko czy chce zobaczyć córkę. Byłam w takim szoku ze powiedziałam "nie" więc i ona poszła a ja sama urodziłam łożysko. Później tylko szybkie "formalności" co do właśnie kremacji i rozmowa z "psychologiem" która powiedziała "jesteś młoda będziesz miała jeszcze dzieci" no i to tyle w sumie.
HappyBabyMama
HappyBabyMama
TerAz zdjęcie się zaladowalo
reklama
Rudaa94
Odebrałam. Mam nadzieję że pojawi się na którymś druga kreseczka. Szans będzie dużo [emoji23]Zobacz załącznik 1068266
Eee to moje zapasy slabe gdzie zamawialas?