wiola0904
Fanka BB :)
dziekuje. zrobie jutro. nie zaszkodzi... czemu mi pani ginekolog tego nie zlecila na badaniach 1 trymestru?Tak. Kosztuje koło 15zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje. zrobie jutro. nie zaszkodzi... czemu mi pani ginekolog tego nie zlecila na badaniach 1 trymestru?Tak. Kosztuje koło 15zl
Ok. Jesli krwawienie sie nie pojawi to pojdeIdź juto na ponowną betę bo kreska jest ewidentna. W poprzednich była słabsza o wiele a tu nie ma żadnych wątpliwości być może ten skrzep jednak nie był niczym złym
CRP sprawdza czy nie ma w organiźmie stanu zapalnego. Dobrze byłoby też wykonać posiew z moczu około 20 zł.to badanie nazywa sie crp? jutro ide na powtorke badania gruupy krwi to moze zrobie tez to... jestem 13+6 w ciazy, nie zaszkodzi to sprawdzic
Bo dopoki nie dzieje sie nic złego to nie kaza tego robić. W ciazy ogólnie crp jest podwyzszone wiec wynik powinno sie konsultować z lekarzem. Podwyzszone crp może byc nawet od zapalenia dziąseł albo pryszczadziekuje. zrobie jutro. nie zaszkodzi... czemu mi pani ginekolog tego nie zlecila na badaniach 1 trymestru?
Idź idź i nie martw się na zapas na tamtych testach było leeeedwo co widać a tu już ładna kreseczka więc najprawdopodobniej jest wszystko okOk. Jesli krwawienie sie nie pojawi to pojde
Bardzo bym chciała zeby tak byloIdź idź i nie martw się na zapas na tamtych testach było leeeedwo co widać a tu już ładna kreseczka więc najprawdopodobniej jest wszystko ok
Ja też widzę, bardzo bladą Powtórz za 2 dni z porannego moczu
No właśnie nic. Może ma dyzur, może nie ma czasu..Nie wiem...Dzisiaj to nawet ja widzę, beta jutro to najlepszy pomysł. Lekarz coś odpisał?