wiola0904
Fanka BB :)
kochana bol piersi to rowniez objaw ciazy poki nie zrobisz testu to nie bedziesz wiedziecMyślę że nic z tego bo bolą mnie piersi a u mnie to zwiastun @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana bol piersi to rowniez objaw ciazy poki nie zrobisz testu to nie bedziesz wiedziecMyślę że nic z tego bo bolą mnie piersi a u mnie to zwiastun @
A na kiedy masz termin @ ?Od wczoraj nie mam ochoty na kawę, dziwne. Ostatnio tak miałam na początku ciąży.
No nie ma ale to chyba nie wielka różnica czy będzie forte czy nie wezmę te zwykle najwyżej
Dopiero na 26 stycznia, wczoraj wg apki była owu ale czy ja wiem, nic nie czułam, nic nie bolało. Tylko też ślub podbarwiony na brązowo już 2 dni.A na kiedy masz termin @ ?
Udało mi się zamówić w aptece i jutro po 12 będą. Z tego co widzę na zdjęciach to nie są jakieś ogromne i takie "żelowe" więc nie powinno być problemu. A też mam mega problem z przelykaniem dużych tabletek więc u mnie odpadają takie zwykłe i te "rozbieralne" kapsułki bo za Chiny tego przełknąć nie mogęDaj znać jak duze piguły są
Hejka moje cykle trwają 28 dni dziś 27 dc myślicie że mogę już zrobić test??pozdrawiam.
Może zagnieżdżenieDopiero na 26 stycznia, wczoraj wg apki była owu ale czy ja wiem, nic nie czułam, nic nie bolało. Tylko też ślub podbarwiony na brązowo już 2 dni.
tylko jeśli owu była w niedziele i od niedzieli mam ten podbarwiony śluz to nie możliwe żeby to było zagnieżdżenie, chyba że owy była wcześniej ale też bezobjawowa. Ale cykle mam 33-34 dni (miałam póki co tylko 2) chyba że się coś poprzestawiało.Może zagnieżdżenie
Może tak być . Nasze ciała to nie zegarkitylko jeśli owu była w niedziele i od niedzieli mam ten podbarwiony śluz to nie możliwe żeby to było zagnieżdżenie, chyba że owy była wcześniej ale też bezobjawowa. Ale cykle mam 33-34 dni (miałam póki co tylko 2) chyba że się coś poprzestawiało.
Pregna ma dość małe, przynajmniej tak mi się wydaje po tym jak widziałam jakie miała bratowaUdało mi się zamówić w aptece i jutro po 12 będą. Z tego co widzę na zdjęciach to nie są jakieś ogromne i takie "żelowe" więc nie powinno być problemu. A też mam mega problem z przelykaniem dużych tabletek więc u mnie odpadają takie zwykłe i te "rozbieralne" kapsułki bo za Chiny tego przełknąć nie mogę