reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Daj znać jak duze piguły są ;)
Udało mi się zamówić w aptece i jutro po 12 będą. Z tego co widzę na zdjęciach to nie są jakieś ogromne i takie "żelowe" więc nie powinno być problemu. A też mam mega problem z przelykaniem dużych tabletek więc u mnie odpadają takie zwykłe i te "rozbieralne" kapsułki bo za Chiny tego przełknąć nie mogę

tylko jeśli owu była w niedziele i od niedzieli mam ten podbarwiony śluz to nie możliwe żeby to było zagnieżdżenie, chyba że owy była wcześniej ale też bezobjawowa. Ale cykle mam 33-34 dni (miałam póki co tylko 2) chyba że się coś poprzestawiało.
Może tak być . Nasze ciała to nie zegarki :)

reklama
Udało mi się zamówić w aptece i jutro po 12 będą. Z tego co widzę na zdjęciach to nie są jakieś ogromne i takie "żelowe" więc nie powinno być problemu. A też mam mega problem z przelykaniem dużych tabletek więc u mnie odpadają takie zwykłe i te "rozbieralne" kapsułki bo za Chiny tego przełknąć nie mogę
Pregna ma dość małe, przynajmniej tak mi się wydaje po tym jak widziałam jakie miała bratowa 😉

Do góry