u mnie dzisiaj 21 dc boli mnie brzuch,wczoraj mnie zemdlilo i polecialam raz oddac co zalegalo,jeszcze troche i jak @ nie przyjdzie to z Wami zatestuje,a jak nie,to bawimy sie dalej,co na byc to bedzie,ja dla odmiany ogladam sukienki ciazowe moj sie wczoraj smial,a ja ze nie bede sie piekla w lato w gaciach,potrzeba sukienki wariatka
reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
u mnie dzisiaj 21 dc boli mnie brzuch,wczoraj mnie zemdlilo i polecialam raz oddac co zalegalo,jeszcze troche i jak @ nie przyjdzie to z Wami zatestuje,a jak nie,to bawimy sie dalej,co na byc to bedzie,ja dla odmiany ogladam sukienki ciazowe moj sie wczoraj smial,a ja ze nie bede sie piekla w lato w gaciach,potrzeba sukienki wariatka
A moj klucze juz przy lozku kladzie bo syn mu sie marzy tylko to nie od lezenia klucza a od działania zalezy tylko czekam kiedy spadnie mi na glowe ta cholerna plaskooczkowa 10 ...
HappyBabyMama
Są piękne kreseczki- coprawda owu ale tez cieszą Haha. Czyli jednak działają te paski owulacyjne bo lekarz tez twierdził ze owu siezbliza. Może nie jest ze mną aż tak zle.
Ja rok temu miałam dzis pozytywny test ale ciążowy a dziś owu.
Zobacz załącznik 1068205
Zobacz załącznik 1068206
Ja rok temu miałam dzis pozytywny test ale ciążowy a dziś owu.
Zobacz załącznik 1068205
Zobacz załącznik 1068206
Verona26
Moja pozuje 19 Ale myślę że będzie jutro skoro testy owu pozytywne [emoji4]
28-29 dni. Więc już niebawem zacznę testowanie [emoji2] myślę, że zacznę już z sobotę lub niedzielę. Kalendarzyk pokazuje że niby owulacja ma być 24 ale... Ja tam nie ufam kalendarzykowi w 100% więc zrobię sobie już wcześniej.
HappyBabyMama
Nie wiem czy widać moje zdjęcie w poście powyżej?
Mrufka®®®
Niestety nieNie wiem czy widać moje zdjęcie w poście powyżej?
Ewq9
Też nie widzęNiestety nie
Rudaa94
Dobra ja to splywam musze leciec po corke do szkoly i na zajecia zaprowadzic. Zrobie test owu wieczorkiem i dam znac jak to wyglada. Bardziej mnie bola plecy niz jajnik ale kto wie ?i wszystko mi tam doslownie pulsuje takie smieszne uczucie Moze promieniuje. Stary bedzie mial ucieche bo Ruda zamienila dres na spodnice, a to sie rzaaaadko zdarza Chcica jest jak stad do Honolulu wiec moze sie zbliza trzymajcie sie cieplo kobietki :*
wiola0904
ja bralam omegamed optima ale nie forte to te brazowe z DHA sa zelowe, niezbyt duze, latwe w przelknieciu ale te biale tabletki to olbrzymy ja popychalam je sobie palcem na koniec gardla i szybko popijalam szklanka wodyUdało mi się zamówić w aptece i jutro po 12 będą. Z tego co widzę na zdjęciach to nie są jakieś ogromne i takie "żelowe" więc nie powinno być problemu. A też mam mega problem z przelykaniem dużych tabletek więc u mnie odpadają takie zwykłe i te "rozbieralne" kapsułki bo za Chiny tego przełknąć nie mogę
reklama
G
guest-1713165905
Gość
Hej, straciłam mojego aniołka w 15+3 tyg. ciąży. To była moja pierwsza ciąża, udało się zaraz za pierwszym razem starań. Od początku ciąży miałam bóle brzucha i plamienia (2 tyg. plamień, 2 tyg. bez, znów 2 tyg. plamień i tak w kółko, raz krwawienie i wielki skrzep - ale po USG lekarz stwierdził, że wszystko jest ok). Mimo wszystko brałam 3x2 Duphaston i 3x1 no-spa, a dzidziuś rozwijał się prawidłowo (wizyty co tydzień). W 14+6 tyg. przestałam się czuć jakbym była w ciąży, nie doskwierały mi mdłości, czułam się świetnie, mogłabym biegać, sprzątać godzinami i miałam mnóstwo energii, mimo wszystko bardzo dużo leżałam i odpoczywałam, wtedy myślałam, że takie są uroki II trymestru. Kolejnego zwyczajnego dnia poczułam lekkie ukłucie brzucha, za jakąś godzinkę znów, za 2 godziny było już kilka razy czuć kłucie, ale nie było jakieś mocne, myślałam, że dzidziuś się "rozpycha", poszłam spać, niestety obudziły mnie coraz mocniejsze bóle, zadzwoniłam po karetkę, w szpitalu poczułam tam "mokro", to była krew, było jej pełno... Gdy przyszedł lekarz po prostu "wyjąłem już płód, ciąży już pani nie ma" po czym rzucił na podłogę w worku na śmieci. Przeżyłam to strasznie, nie dowiedziałam się nawet jakiej płci było nasze dzieciątko, a pielęgniarka nie poinformowała mnie o możliwości pochówku, tylko kazała podpisać zgodę na spopielenie, wtedy jeszcze nie wiedziałam jakie mam prawa.. Po zabiegu łyżeczkowania zrobiłam badania CRP, które wyniosło 120. Wynik badania histopatologicznego wykazał stan zapalny i ropnie. Robiłam też badania na krzepliwość krwi APTT, który wyszedł w normie. Do dziś nie wiem co było przyczyną tak wielkiej straty... :/ Możliwe, że jakaś bakteria?
Jestem już po jednej @ po zabiegu, odliczam jeszcze 2 @ i mam nadzieję, że dostaniemy zielone światło do działań, bo uczucie pustki jest nie do opisania. Już teraz dołączam do was i czekam z niecierpliwością na moje kolejne dwie kreseczki.
Życzę wam pięknych II kreseczek !!
Jestem już po jednej @ po zabiegu, odliczam jeszcze 2 @ i mam nadzieję, że dostaniemy zielone światło do działań, bo uczucie pustki jest nie do opisania. Już teraz dołączam do was i czekam z niecierpliwością na moje kolejne dwie kreseczki.
Życzę wam pięknych II kreseczek !!