reklama
locala
Fanka BB :)
Ja najwcześniej 25.01 [emoji6]
A kiedy testujecie?
Mrufka®®®
Ja też chyba że @ przyjdzieJa najwcześniej 25.01 [emoji6]
Smerfetka94
W pierwszej ciazy sprawdzilam tylko raz, wszystko szlo super. W drugiej chyba 4 razy, przyrastala ok i co..wiesz co, sprawdzanie bety na poczatku nawet wskazane , zeby wiedziec czy prawidlowo przyrasta... ja w 14 dniu od owulacji mialam 36 wiec tez malutko
Spokojniejsza bede jak zrobie jeszcze jedna i na tym skoncze
olaaa7
To mnie apka pokazuje @ 26 stycznia więc chętnie dołączę do Was z testowaniem.Ja najwcześniej 25.01 [emoji6]
wiola0904
ja zrobilam bete gdy dlugo nie bylo widac zarodka, byl sam pecherzyk zoltkowy. przyrost byl nieprawidlowy i zignorowalam to pomyslalam ze tak czasem moze byc. wiem ze i tak nic nie daloby sie zrobic na tak wczesnym etapie ale przynajmniej mialabym czas zeby nastawic sie na to wszystko...W pierwszej ciazy sprawdzilam tylko raz, wszystko szlo super. W drugiej chyba 4 razy, przyrastala ok i co..
Spokojniejsza bede jak zrobie jeszcze jedna i na tym skoncze
Mikstura
Hej dziewczyny, byłam u ginekologa z wynikami nasienia męża, kazał mu iść z nimi do androloga (nie można było tak od razu?[emoji23]). Zapytał czy miałam drożność jajowodów, powiedziałam, że nie, więc powiedział, że 15go ma dyżur i że może mi zrobić Sono-HSG za 550 zl, ze ogólnie to badanie nie jest refundowane. Czy to prawda? Gdzieś mi się obiło o uszy, że można to zrobić na NFZ i już trochę zgłupiałam. Mam dzisiaj dać mu znać, czy się decyduje. Później ma urlop i będzie dopiero w marcu.
locala
Więc trzymam kciuki żeby nie przyszła [emoji1364]
Ja też chyba że @ przyjdzie
Smerfetka94
Nawet jesli beta by nie przyrastala to co..ja zrobilam bete gdy dlugo nie bylo widac zarodka, byl sam pecherzyk zoltkowy. przyrost byl nieprawidlowy i zignorowalam to pomyslalam ze tak czasem moze byc. wiem ze i tak nic nie daloby sie zrobic na tak wczesnym etapie ale przynajmniej mialabym czas zeby nastawic sie na to wszystko...
Będzie co ma byc.
A wierze ze teraz bedzie dobrze.
Nie mam plamien tak jak wtedy przed poronieniem, nie boli mnie brzuch, testy wychodza już przed @ a nie po niej... wszystko na plus..
reklama
locala
[emoji1364][emoji1364]
To mnie apka pokazuje @ 26 stycznia więc chętnie dołączę do Was z testowaniem.