reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
wiesz co, sprawdzanie bety na poczatku nawet wskazane , zeby wiedziec czy prawidlowo przyrasta... ja w 14 dniu od owulacji mialam 36 wiec tez malutko :)
W pierwszej ciazy sprawdzilam tylko raz, wszystko szlo super. W drugiej chyba 4 razy, przyrastala ok i co..
Spokojniejsza bede jak zrobie jeszcze jedna i na tym skoncze

W pierwszej ciazy sprawdzilam tylko raz, wszystko szlo super. W drugiej chyba 4 razy, przyrastala ok i co..
Spokojniejsza bede jak zrobie jeszcze jedna i na tym skoncze
ja zrobilam bete gdy dlugo nie bylo widac zarodka, byl sam pecherzyk zoltkowy. przyrost byl nieprawidlowy i zignorowalam to :( pomyslalam ze tak czasem moze byc. wiem ze i tak nic nie daloby sie zrobic na tak wczesnym etapie ale przynajmniej mialabym czas zeby nastawic sie na to wszystko...

Hej dziewczyny, byłam u ginekologa z wynikami nasienia męża, kazał mu iść z nimi do androloga (nie można było tak od razu?[emoji23]). Zapytał czy miałam drożność jajowodów, powiedziałam, że nie, więc powiedział, że 15go ma dyżur i że może mi zrobić Sono-HSG za 550 zl, ze ogólnie to badanie nie jest refundowane. Czy to prawda? Gdzieś mi się obiło o uszy, że można to zrobić na NFZ i już trochę zgłupiałam. Mam dzisiaj dać mu znać, czy się decyduje. Później ma urlop i będzie dopiero w marcu.

ja zrobilam bete gdy dlugo nie bylo widac zarodka, byl sam pecherzyk zoltkowy. przyrost byl nieprawidlowy i zignorowalam to :( pomyslalam ze tak czasem moze byc. wiem ze i tak nic nie daloby sie zrobic na tak wczesnym etapie ale przynajmniej mialabym czas zeby nastawic sie na to wszystko...
Nawet jesli beta by nie przyrastala to co..
Będzie co ma byc.
A wierze ze teraz bedzie dobrze.
Nie mam plamien tak jak wtedy przed poronieniem, nie boli mnie brzuch, testy wychodza już przed @ a nie po niej... wszystko na plus..

reklama
Do góry