reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

W szpitalu w moim mieście można zrobić to badanie na nfz
Hej dziewczyny, byłam u ginekologa z wynikami nasienia męża, kazał mu iść z nimi do androloga (nie można było tak od razu?[emoji23]). Zapytał czy miałam drożność jajowodów, powiedziałam, że nie, więc powiedział, że 15go ma dyżur i że może mi zrobić Sono-HSG za 550 zl, ze ogólnie to badanie nie jest refundowane. Czy to prawda? Gdzieś mi się obiło o uszy, że można to zrobić na NFZ i już trochę zgłupiałam. Mam dzisiaj dać mu znać, czy się decyduje. Później ma urlop i będzie dopiero w marcu.

reklama
Hej dziewczyny, byłam u ginekologa z wynikami nasienia męża, kazał mu iść z nimi do androloga (nie można było tak od razu?[emoji23]). Zapytał czy miałam drożność jajowodów, powiedziałam, że nie, więc powiedział, że 15go ma dyżur i że może mi zrobić Sono-HSG za 550 zl, ze ogólnie to badanie nie jest refundowane. Czy to prawda? Gdzieś mi się obiło o uszy, że można to zrobić na NFZ i już trochę zgłupiałam. Mam dzisiaj dać mu znać, czy się decyduje. Później ma urlop i będzie dopiero w marcu.
Ja miałam sono hsg na nfz ( jestem zapisana do programu leczenia niepłodności) . Bez tego programu musiałabym zapłacić 600 zł . Nie wiem za co oni tak sobie liczą. Badanie trwa minutę!

reklama
Do góry