reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny, przed chwilą zapisałam się na to forum i dopiero się w nim ogarniam ;) jestem obecnie w 32 d.c. owulację miałam w 18 d.c. (robię testy owulacyjne) i spodziewałam się okresu trochę później, a jednak wczoraj zauważyłam lekkie plamienie lekko brązowe, a dzisiaj już bardziej czerwone ale bardzo rozciągliwe. Pierwszy raz mi się coś takiego dzieje. Miała któraś z Was takie ?

A tak z ciekawości, kiedy planujesz robić test przy tak wczesnej owulacji?
24/25 stycznia jak @ się nie pojawi. Ostatnio wyjątkowo był poślizg 5 dni a tak miewałam raczej wcześniej okres niż poźniej🙃
Choć już bym chciała😂🤣 jestem taka nakręcona

Załączniki

• BC190955-4A39-4B33-B9C4-3D0F849FD950.png
    BC190955-4A39-4B33-B9C4-3D0F849FD950.png
    24,5 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Niestety, teraz już plamienie jest jasnobrązowo-różowe. Podbrzusze boli jak na @. Czuję jakby wręcz ze mnie ciekło. Na pewni zaraz się rozkręci. Dziwne tylko, że tak wcześnie. Zawsze miałam cykl 31 dni i 40 dnia dostawałam @. Teraz już 30 dostanę na to wygląda. Czyli owu musiała być wcześniej. Ale czemu się nie udało to nie wiem, bo robiliśmy to wtedy codziennie odejmując od dziś 14 dni. No nic, trudno, widocznie coś poszło nie tak :(
Buuu :( mnie też podbrzusze boli trochę, ale póki co @ brak dc 30(zwykle 27) ..

reklama
Do góry