bleucoco
Fanka BB :)
Tobie już wyszedł pozytyw o ile dobrze pamiętam prawda? A ja to nie wiadomo czy ciąża czy wariatka hahaTeż mam ochotę na kwaśne! Popijam zakwas buraczany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie już wyszedł pozytyw o ile dobrze pamiętam prawda? A ja to nie wiadomo czy ciąża czy wariatka hahaTeż mam ochotę na kwaśne! Popijam zakwas buraczany
No właśnie nie wiadomo. Nie karmilam piersią, nie przeziebilam się, nic. Miałam badania na onkologii robione i niby wszystko jest okA wiadomo skąd się ten ropień pojawił?? Bo przecież jakaś przyczyna musi być
U mnie bialo ale @ dalej brakTobie już wyszedł pozytyw o ile dobrze pamiętam prawda? A ja to nie wiadomo czy ciąża czy wariatka haha
Jutro powtórzę,jak cos bedzie to betaKreskę widać. Poszłabym na betę na Twoim miejscu żeby rozwiać wątpliwości. Trzymam kciuki
Trochę się bojeJa bym cieszyła
Cos tam jest, moze odczekaj pare dni albo zrob betkeSama.nie.wiem
Trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocnoTrochę się boje
Ja mam 31 lat, w tym roku będzie 32, moja teściowa nas nie pyta o dziecko ale za to moja matka od jakichś 4 czy 5 lat pier...doli że już stara jestem, czas na nas, tyle lat razem bez dziecka, jak tak można etc etc. Masakra3mam mocno kciuki aby jutrzejsze testowanie nie bufzilo jakichkolwiek watplikowosci i abys uraczyla nas zdjecem dwoch II.
Jak moze pamietacie ja mam cykl stracony bo razem z mezem sie leczymy, ale caly czas Was czytam i ciesze sie jak tylko ktores z Was sie uda.
Mnie wczoraj wkurzyla moja tesciowa bo zaczela nas wypytywac kiedy w koncu dziecko bedzie (nikomu nie mowilismy, ze sie staramy), ze na co my czekamy czy ja chce byc matka czy babcia, bo juz nie jestem najmlodsza (w tym roku mam 32 lata).
Sprawdze jeszcze rano. Skoro po poludniu wyszedl to rano powinien byc ciemniejszyCos tam jest, moze odczekaj pare dni albo zrob betke