reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny przed testowaniem wyszukuja objawow ciazy a ja debil przed owulacja szukam owulacji. Tym bardziej ze małż mi padł z bolem glowy :( oby nie przegapic ...
Screenshot_20200112-224448_Flo.jpg

3mam mocno kciuki aby jutrzejsze testowanie nie bufzilo jakichkolwiek watplikowosci i abys uraczyla nas zdjecem dwoch II.

Jak moze pamietacie ja mam cykl stracony bo razem z mezem sie leczymy, ale caly czas Was czytam i ciesze sie jak tylko ktores z Was sie uda.

Mnie wczoraj wkurzyla moja tesciowa bo zaczela nas wypytywac kiedy w koncu dziecko bedzie (nikomu nie mowilismy, ze sie staramy), ze na co my czekamy czy ja chce byc matka czy babcia, bo juz nie jestem najmlodsza (w tym roku mam 32 lata).
Ja mam 31 lat, w tym roku będzie 32, moja teściowa nas nie pyta o dziecko ale za to moja matka od jakichś 4 czy 5 lat pier...doli że już stara jestem, czas na nas, tyle lat razem bez dziecka, jak tak można etc etc. Masakra 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry