sundee23
Fanka BB :)
Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję
Jezu u mnie też! I też lewa a w tamtym roku miałam tam ropien paskudny i było cięcie, czyszczenie... 2 miesiace bite co drugi dzień lazilam do przychodni do chirurga bo ten co jako pierwszy miał wyciąć i oczyscic to spartolił to po całości jak tylko coś teraz wyczuje w cycku to panikuje, że znów mnie to czekaMnie dodatkowo boli lewa pierś z boku od paru dnia i wyczułam jakiś guzek jutro będę atakować lekarkę żeby mi USG zrobiła. Mam tylko nadzieję że to zmiany hormonalne nic poważnego
Nie wiem czy sie cieszyc.....Gratuluję
A wiadomo skąd się ten ropień pojawił?? Bo przecież jakaś przyczyna musi byćJezu u mnie też! I też lewa a w tamtym roku miałam tam ropien paskudny i było cięcie, czyszczenie... 2 miesiace bite co drugi dzień lazilam do przychodni do chirurga bo ten co jako pierwszy miał wyciąć i oczyscic to spartolił to po całości jak tylko coś teraz wyczuje w cycku to panikuje, że znów mnie to czeka
Który dc?
Ja bym cieszyłaNie wiem czy sie cieszyc.....
Kreskę widać. Poszłabym na betę na Twoim miejscu żeby rozwiać wątpliwości. Trzymam kciukiNie wiem czy sie cieszyc.....
Możesz się wyżalić. Każdy może. Ale takie teksty typu szkoda kasy na badania i starania dla osób, które tracą i nawet jednego powodu do radości nie mają są strasznie bolące. I ranią.ehh...wiedziałam że nie ma co liczyć na zrozumienie...
bo masz 2 dzieci to nie narzekaj...
bo kasa się nie liczy...
no jasne, że potem się o tym zapomina ale ...
A zresztą. Widzę że człowiek nie może się wyzalic bo zawsze ktoś ma gorzej...
Ja za każdym razem jak lekarz mi wypisuje skierowanie albo receptę i widzę w polu wiek 30 to dostaje jakiegoś wytrzeszczu. Kto ma te 30? Że ja niby? Czuje się nadal jakbym miała 20. W szpitalu jak byłam z synkiem bo miał zapalenie płuc zapytali mnie o wiek ja mówię że 24.. później jakoś synek zasnął ja usiadłam i sobie uświadomiłam, że przecież miałam 25 jak go urodziłam a synek ma już ponad rok [emoji23][emoji848] więc z tej matematyki mi wyszło że na bank 24 nie mam [emoji1745]Haha dokladnie mam 32 a czuje sie na 23 wiec jeszcze sporo czasu przede mna. Przyznam sie Wam, że troszke swiruje ostatnio, a moje objawy to: robie sobie glupie wrozby na necie "kiedy zajde w ciaze", wybieram wózek, wybieram imiona, planuje jak powiem o ciazy mezowi dobrze, ze ide do pracy jutro, bo wolne dni mi nie służą
Ja za każdym razem jak lekarz mi wypisuje skierowanie albo receptę i widzę w polu wiek 30 to dostaje jakiegoś wytrzeszczu. Kto ma te 30? Że ja niby? Czuje się nadal jakbym miała 20. W szpitalu jak byłam z synkiem bo miał zapalenie płuc zapytali mnie o wiek ja mówię że 24.. później jakoś synek zasnął ja usiadłam i sobie uświadomiłam, że przecież miałam 25 jak go urodziłam a synek ma już ponad rok [emoji23][emoji848] więc z tej matematyki mi wyszło że na bank 24 nie mam [emoji1745]