reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mnie dodatkowo boli lewa pierś z boku od paru dnia i wyczułam jakiś guzek jutro będę atakować lekarkę żeby mi USG zrobiła. Mam tylko nadzieję że to zmiany hormonalne nic poważnego :(
Jezu u mnie też! I też lewa ☹️ a w tamtym roku miałam tam ropien paskudny i było cięcie, czyszczenie... 2 miesiace bite co drugi dzień lazilam do przychodni do chirurga bo ten co jako pierwszy miał wyciąć i oczyscic to spartolił to po całości 🙄 jak tylko coś teraz wyczuje w cycku to panikuje, że znów mnie to czeka 😭

Jezu u mnie też! I też lewa ☹️ a w tamtym roku miałam tam ropien paskudny i było cięcie, czyszczenie... 2 miesiace bite co drugi dzień lazilam do przychodni do chirurga bo ten co jako pierwszy miał wyciąć i oczyscic to spartolił to po całości 🙄 jak tylko coś teraz wyczuje w cycku to panikuje, że znów mnie to czeka 😭
A wiadomo skąd się ten ropień pojawił?? Bo przecież jakaś przyczyna musi być

ehh...wiedziałam że nie ma co liczyć na zrozumienie...
bo masz 2 dzieci to nie narzekaj...

bo kasa się nie liczy...
no jasne, że potem się o tym zapomina ale ...
A zresztą. Widzę że człowiek nie może się wyzalic bo zawsze ktoś ma gorzej...
Możesz się wyżalić. Każdy może. Ale takie teksty typu szkoda kasy na badania i starania dla osób, które tracą i nawet jednego powodu do radości nie mają są strasznie bolące. I ranią.

Pracowałam jako niania przez wiele lat. I doceniałam każda chwilę spędzona nawet nie z własnym dzieckiem. Bo dzieci uczą więcej niż dorośli i jakiekolwiek szkoły.

I już nie raz byłam świadkiem obsesji rodziców na temat zaniedbania dzieci które już mają na rzecz dzieci o które się starają.

Życie jest krótkie doceń to co masz.

Najmłodsza pociecha pewnie uczy się mówić.

A starsza przeżywa pierwsze poważne szkolne problemy.

Haha dokladnie:) mam 32 a czuje sie na 23:) wiec jeszcze sporo czasu przede mna. Przyznam sie Wam, że troszke swiruje ostatnio, a moje objawy to: robie sobie glupie wrozby na necie "kiedy zajde w ciaze", wybieram wózek, wybieram imiona, planuje jak powiem o ciazy mezowi :) dobrze, ze ide do pracy jutro, bo wolne dni mi nie służą :)
Ja za każdym razem jak lekarz mi wypisuje skierowanie albo receptę i widzę w polu wiek 30 to dostaje jakiegoś wytrzeszczu. Kto ma te 30? Że ja niby? Czuje się nadal jakbym miała 20. W szpitalu jak byłam z synkiem bo miał zapalenie płuc zapytali mnie o wiek ja mówię że 24.. później jakoś synek zasnął ja usiadłam i sobie uświadomiłam, że przecież miałam 25 jak go urodziłam a synek ma już ponad rok [emoji23][emoji848] więc z tej matematyki mi wyszło że na bank 24 nie mam [emoji1745]

reklama
Ja za każdym razem jak lekarz mi wypisuje skierowanie albo receptę i widzę w polu wiek 30 to dostaje jakiegoś wytrzeszczu. Kto ma te 30? Że ja niby? Czuje się nadal jakbym miała 20. W szpitalu jak byłam z synkiem bo miał zapalenie płuc zapytali mnie o wiek ja mówię że 24.. później jakoś synek zasnął ja usiadłam i sobie uświadomiłam, że przecież miałam 25 jak go urodziłam a synek ma już ponad rok [emoji23][emoji848] więc z tej matematyki mi wyszło że na bank 24 nie mam [emoji1745]

To ja podobnie.... wczoraj mialam glebsza rozkmine na ktorym roku studiów tak wlasciwie jestem :D dopiero kolezanka mnie uswiadomila ze na 5 a nie na 4 :D a co do wieku... zatrzymalam sie na 21... nie wiem czemu, a w tym roku 26

Do góry