reklama
Przy pierwszej ciazy 14 dni po stosunku juz mi pokazalo dwie kreski ,tym bardziej ze stosunek byl 3 dni po miesiączce,mąż plywa i akurat przyjechal na kilka dni ,nie moglismy czekacA ile dni do okresu? Czasem wychodzi dopiero po terminie spodziewanej miesiączki.
Cykle mam 35 dniowe,przytulanki byly 3 dni po miesiączce niestetyile dni trwaja cykle?
Cykle trwaja 35 dni ,stosunek byl 3 dni po miesiączce niestetyile dni trwaja cykle?
wiola0904
Fanka BB :)
to szczerze powiedziawszy marne szanse na dzidzie. owulacja przy cyklach 35dniowych wypada srednio miedzy 20-23 dniem cyklu.Przy pierwszej ciazy 14 dni po stosunku juz mi pokazalo dwie kreski ,tym bardziej ze stosunek byl 3 dni po miesiączce,mąż plywa i akurat przyjechal na kilka dni ,nie moglismy czekac
Cykle mam 35 dniowe,przytulanki byly 3 dni po miesiączce niestety
Ile taktu [emoji849] Ja też 32 Moja teściowa jak się dowiedziała, że jestem w ciąży (to było 3 lata temu) to chyba była w szoku, bo myślała, że my wieczorami z mężem w szachy gramy, ewentualnie patrzymy w gwiazdy [emoji23]
Ahahaha padłam
Przy tak długich cyklach nie ma szans na ciążę w 3 dniu po miesiączce niestetyPrzy pierwszej ciazy 14 dni po stosunku juz mi pokazalo dwie kreski ,tym bardziej ze stosunek byl 3 dni po miesiączce,mąż plywa i akurat przyjechal na kilka dni ,nie moglismy czekac
Cykle mam 35 dniowe,przytulanki byly 3 dni po miesiączce niestety
Wiem niestety ,ze tak moze być,zrobilam test ostatni 19 dni po stosunku i jak wyszedl negatywny to sie zmartwilam bo miałam jakies tam nadzieje ,pobolewalo mnie podbrzusze ,piersi tez bola ale to pewnie na @...to szczerze powiedziawszy marne szanse na dzidzie. owulacja przy cyklach 35dniowych wypada srednio miedzy 20-23 dniem cyklu.
wiola0904
ja mialam takie cykle to owulacja wypadala mi zazwyczaj na 23 dzien cyklu.Przy tak długich cyklach nie ma szans na ciążę w 3 dniu po miesiączce niestety
To kiedy dziewczyny myslicie ,ze mam sie starac zeby w koncu wycelowac ? Maz wraca za dwa tygodnie wiec dalej bedziemy probowac ,objawy mnie troszke zmylily takie jak bol podbrzusza i piersi ale to pewnie przed @ ...Przy tak długich cyklach nie ma szans na ciążę w 3 dniu po miesiączce niestety
Verona26
Ja niedługo skończę 27 A już naciskaja... to nie jest fajne. U nas też nikt nie wie że się staramy więc takie wypytywanie bardzo wkurza [emoji35]
3mam mocno kciuki aby jutrzejsze testowanie nie bufzilo jakichkolwiek watplikowosci i abys uraczyla nas zdjecem dwoch II.
Jak moze pamietacie ja mam cykl stracony bo razem z mezem sie leczymy, ale caly czas Was czytam i ciesze sie jak tylko ktores z Was sie uda.
Mnie wczoraj wkurzyla moja tesciowa bo zaczela nas wypytywac kiedy w koncu dziecko bedzie (nikomu nie mowilismy, ze sie staramy), ze na co my czekamy czy ja chce byc matka czy babcia, bo juz nie jestem najmlodsza (w tym roku mam 32 lata).
reklama
wiola0904
jesli masz w miare regularne cykle po 35 dni, to najlepsze dni na glebsze przytulania z mezem to miedzy 19 a 24. owulacja mysle ze wypada 21-22 dziec cyklu. ale wiadomo ze moze sie przesunac...To kiedy dziewczyny myslicie ,ze mam sie starac zeby w koncu wycelowac ? Maz wraca za dwa tygodnie wiec dalej bedziemy probowac ,objawy mnie troszke zmylily takie jak bol podbrzusza i piersi ale to pewnie przed @ ...