Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Nowy tydzień, nowe szanse
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my trzymamy kciuki za Ciebieja mam 42 lat i staram sie o pierwsze malenstwo,moj ciagle mowi,ze jak sie uda to sie uda,a jak nie to tez bedzie dobrze,zaplanujemy zycie inaczej,co miesiac upadam,wstaje cyc do przodu i czerpie ze zblizen ile sie da,przeciez to nie kara,a przyjemnosc,wiec glowa do gory,uda nam sie wszystkim zobaczyc dwie kreseczki i ja trzymam za nas wszystkie
3mam mocno kciuki aby jutrzejsze testowanie nie bufzilo jakichkolwiek watplikowosci i abys uraczyla nas zdjecem dwoch II.Dam na pewno
To Ty młoda laska jesteś będziemy "babciami" po menopauzie, do tego czasu trzeba walczyć3mam mocno kciuki aby jutrzejsze testowanie nie bufzilo jakichkolwiek watplikowosci i abys uraczyla nas zdjecem dwoch II.
Jak moze pamietacie ja mam cykl stracony bo razem z mezem sie leczymy, ale caly czas Was czytam i ciesze sie jak tylko ktores z Was sie uda.
Mnie wczoraj wkurzyla moja tesciowa bo zaczela nas wypytywac kiedy w koncu dziecko bedzie (nikomu nie mowilismy, ze sie staramy), ze na co my czekamy czy ja chce byc matka czy babcia, bo juz nie jestem najmlodsza (w tym roku mam 32 lata).
Haha dokladnie mam 32 a czuje sie na 23 wiec jeszcze sporo czasu przede mna. Przyznam sie Wam, że troszke swiruje ostatnio, a moje objawy to: robie sobie glupie wrozby na necie "kiedy zajde w ciaze", wybieram wózek, wybieram imiona, planuje jak powiem o ciazy mezowi dobrze, ze ide do pracy jutro, bo wolne dni mi nie służąTo Ty młoda laska jesteś będziemy "babciami" po menopauzie, do tego czasu trzeba walczyć
Który dc?A pewnie ! Korzystajcie z owulki ile się da.
Dziewczyny chyba do mnie idzie @ . Boli podbrzusze silniej dziś