reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale fajne zakupy 😁

Ej no chyba nie takie ostatnie co? Ja to ciągle mam nadzieję dołączyć rzutem na taśmę z terminem na 30go 😂😁

Ja w tym roku 33.
Ja też jeszcze mam nadzieję dołączyć! Jeżeli owu jednak mnie zaskoczyła i nie była wcześniej tylko terminowo lub po terminie, to mam jeszcze szanse :)

Coś kiepsko się dziś czułam, jakoś słabo mi było jak tylko wstałam, jak kucnęłam i wstałam to ciemno przed oczami i zawroty głowy ale teraz jest już ok. Wczoraj też podziałaliśmy, już drugi raz z rzędu 😁 aż jestem dumna z mojego M że mu się chciało bo ja ofem powiedziałam, że nie chce mi się nic. Chyba wziął się na poważnie za starania bo zapowiedział, że będzie codziennie bo zaraz będzie za stary 😅

Ja też jeszcze mam nadzieję dołączyć! Jeżeli owu jednak mnie zaskoczyła i nie była wcześniej tylko terminowo lub po terminie, to mam jeszcze szanse :)
No ja ciągle mam nadzieję, że obie tam zagościmy ☺ oczywiście nie tylko my.

Ja w czerwcu 34 🙈
To widzę, że sporo nas w podobnym wieku :)

Dziewczyny a skąd jesteście? Mi to się marzy jakieś spotkanie w fajnym gronie staraczek ale raczej to mało realne bo pewnie mieszkamy każda daleko od siebie.

reklama
Do góry