reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A ja jestem ze 5 dni po owulacji (18 dc) i ciągle mnie boli brzuch jak do okresu tuż nad spojeniem łonowym. Miała któraś takie dziwadła??

Luteina by tak mieszała?

reklama
Powinnam dostać okres dwa dni temu . Taka mała ta beta znowu nic ☹ załamka ☹ pewnie w nocy przyjdzie @ ☹

Beta wykluczyła ciąże?

Głupi, piep... okres. Wszystko mąci w tych naszych staraniach...

Głowa do góry, wierze, że jeszcze przyjdzie na Ciebie czas a może owulacja się przesuneła kto wie...

Oczywiście ;) Zaczęłam 4 dni przed terminem @ i nic ale wtedy, jak i teraz czułam, że to jednak ciąża :)
Dajesz nadzieję, że może i moje negatywy zmienia się w pozytywny test dzięki ❤️ choć kurde sama nie wiem, jajniki bola (a nigdy wcześniej przed @ nic takiego nie miało miejsca) ale jednocześnie też pobolewa jak na @ tyle że tak pobolewa od owulacji. Od wczoraj te "lekkie skurcze" trochę przybierają na sile ale są jakby trochę inne? I zaczęła mnie właśnie ciągnąć blizna po cc 🙄 co też się nie zdarzało wcześniej ☹️ kurde chciałabym już wiedzieć i się nie martwić tym

reklama
Hej, dołączyłam do grupy, ponieważ też staram się od 7 Msc o ile można to tak nazwać bo w tym czasie nie miałam ani razu stwierdzonej owulacji (pcos) brałam 4 cykle clostibelgyt ale nie reagowalam na niego kompletnie, miałam też hsg wszystko w porządku. Od października pije inofem i 27 grudnia dostałam pierwszy raz w miarę normalnie miesiączkę bo w 34 dc, wydaje mi się że to przez inofem, teraz od kolejnego cyklu mam miec zastrzyki z gonadotropiny na wywołanie owulacji, ale teraz w tym cyklu gdzie miesiączkę miałam 3 dni w 7 dc miałam silny ból jajnika plus dosłownie 2,3 krople brązowej wydzieliny jakby sluz z krwią i tak się zastanawiam czy to możliwe że to na owulacje? Trochę wcześnie, w 9dc przestało mnie boleć podbrzusze

Do góry