reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mam pytanko dość dziwne i proszę się nie śmiać albo jak komuś poprawi humor to śmiać. [emoji16] Czy wam też po przytulankach sperma wam wypływa? Mnie już nawet nie pomaga robienie zaraz po świecy [emoji2962][emoji12][emoji849]
Tak niestety. Zawsze "po" leżę z chusteczkami w kroku, bo inaczej bym miała mokre prześcieradło. Fuj.

reklama
Hej dziewczyny, u mnie 27 dc. Trochę mnie mdli, ale i boli podbrzusze, także na dwoje babka wróżyła. Obiecałam sobie, że test zrobię jak już okres będzie się porządnie spóźniał. A cykle mam 26/32...
Hej,Ja sobie również złożyłam taką obietnicę w kolejnym cyklu bo nie chcę się rozczarować znów, mam nadzieję że będę silna😂 wytrwałości 😉🤞

Mam pytanko dość dziwne i proszę się nie śmiać albo jak komuś poprawi humor to śmiać. [emoji16] Czy wam też po przytulankach sperma wam wypływa? Mnie już nawet nie pomaga robienie zaraz po świecy [emoji2962][emoji12][emoji849]

mi raczej nie - dopiero jak pójdę do toalety to wypływa.

Ja pół godz leżę z zaciśniętymi nogami bo inaczej to by leciało jak z kranu🤦‍♀️😂 A na następny dzień też Wam się zdarza że jeszcze wypływa?

reklama
Do góry