reklama
Dzieki :-) muszę trochę poczytać co u Was. Jestem w plecy jakieś 30 stron ;-) czy jest tu może ktoś z problemem niskiego progesteronu ? ;-) nie wiem czy sa gdzieś na stronie Wasze historie staran czy tylko ja jestem weteranem walki o dziecko ;-)Pewnie zapraszamy
Paulina_1982
Fanka BB :)
Witam się - 10 lat starań... Niepłodność idiopatycznaDzieki :-) muszę trochę poczytać co u Was. Jestem w plecy jakieś 30 stron ;-) czy jest tu może ktoś z problemem niskiego progesteronu ? ;-) nie wiem czy sa gdzieś na stronie Wasze historie staran czy tylko ja jestem weteranem walki o dziecko ;-)
Weronika1212
Wielki szacun... ogromny. Jesteś baaaardzo waleczna. Podziwiam.Witam się - 10 lat starań... Niepłodność idiopatyczna
Ta niepłodność idiopatyczna.... u mnie chyba też to jest. Badań sterta, taczki ledwo sie zamykaja. Tylko progesteron nawala.
Paulina_1982
Cóż mi pozostało? Póki nie mam menopauzy to działam.Wielki szacun... ogromny. Jesteś baaaardzo waleczna. Podziwiam.
Ta niepłodność idiopatyczna.... u mnie chyba też to jest. Badań sterta, taczki ledwo sie zamykaja. Tylko progesteron nawala.
Syna mamy dzięki adopcji. (3 lata to trwało).
Może niedługo będzie druga owulacja ;-) zdarza się. Ta kreska 2 trochę bledsza więc to jeszcze nie owu. A masz PCOS ? Podobno wtedy testy owu wychodzą falszyweTest owulacyjne z dziś za 4 dni @ i jak ją mam na to spojrzeć???
Na szczęście do menopauzy jeszcze to ho ;-) A probowalas może inseminacje albo in vitro ? U mnie 3 iui A in vitro rozważaneCóż mi pozostało? Póki nie mam menopauzy to działam.
Weronika1212
Nie nie mam. Ale wg czy to realne że 4 dni przed pokazuje się taki wynik?? Jest ciut bledszq to fakt ale wg dziwneMoże niedługo będzie druga owulacja ;-) zdarza się. Ta kreska 2 trochę bledsza więc to jeszcze nie owu. A masz PCOS ? Podobno wtedy testy owu wychodzą falszywe
reklama
Kiedyś wszystko interpretowalam jako ciąża. Teraz już nie doszukuje sięDziewczyny, czy wy też sobie wkręcacie pierwsze objawy grubo przed terminem @?