reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja czekam na jutro prawie jak dziecko na Mikolaja. W sumie to nie wiem czy czekam, bo raczej nic nie wyjdzie, poniewaz bede przeżuta i wypluta. Nocka na fotelu w kuchni u przyjaciół, bo corka przesadziła z przekaskami ktorych na codzien ma zakaz i 2 godziny ostatnie w toalecie z nia, w sumie to dopiero zasnela.... masakra. Trzymajcie kciuki zebym nie musiala tu lekarzy szukac... (dzis to ledwo sklep i apteke znalazlam... 20 km dalej, a rano tez 20 bo wioski objezdzalam w poszukiwaniach) ot raz w roku pozwolilam i mam za swoje....

Jak nie jutro to pojutrze dam znac czy cokolwiek wyszlo. Maz to mówi ze w sumie to i wygladam jakbym byla w ciazy ( nie wiem czy to byl komplement czy co) Poki co 27 dc. Czyli w sumie nie wiadomo co... nawet nie jestem w stanie stwierdzic czy mi sie okres spoznia czy nie... ale nerwow coraz wiecej. Nie tak zaplanowalam sobie pierwszy dzien NOWEGO ROKU...
A ilodniowe masz cykle zazwyczaj?.

reklama
I
Hejka, ja dzisiaj 36 dc, okresu dalej nie mam. W nocy i rano bolały mnie jajniki. Poleciałam z rana na bete, wyniki po 14tej.
Też zrobiłam dzisiaj bete:-) byłam też U ginekolga,wyglądam mu na druga faza cyklu,wszędzie czysto naszczeacie.powiedzial że 2-3cykle w roku mogą być inne,dłuższe,krótsze,że narazie mam czekać.pozatym namawia mnie na badanie nasienia i drożności wojewodów żeby sprawdzić ewentualne inne przeszkody.:-)

reklama
Do góry