Trzymamy kciukiZaczynamy się starać z narzeczonym po poronienie samoistym w 5tygodniu. Chcielibyśmy szybko znowu zajść w ciążę zobaczymy czy będzie @ chłopak ma nadzieję że nie ja zresztą też
reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Nic tak nie działa na pobudzenie okresu jak wykonanie testu albo bety. Śmiech przez łzy [emoji23]Sytuacja jest dynamiczna, właśnie dostałam okres [emoji23][emoji23][emoji23] 35 zł za bete w d.... [emoji85][emoji2356][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Daraa_94
Oczywiście, że ja [emoji137] zaczęłam brać castangusa to mi prolaktynę jeszcze podniósł także brawa dla mnie [emoji23]Hej która z was była tak uparta i mimo gadek lekarzy zdecydowała się sama ingerować z ziołami, suplementami itp?
sundee23
Dokładnie hahahaNic tak nie działa na pobudzenie okresu jak wykonanie testu albo bety. Śmiech przez łzy [emoji23]
Blaankaa
Hej Kobietki <3 Witam Was i ja
Ja jutro zaczynam drugie opakowanie anty, wiec jeszcze jedno przede mną i mam nadzieję że będę mogła nie długo z powrotem działać ;D
Ale póki co Wam kibicuję II kreseczek, a Wy kibicujcie mi, aby te moje torbielaki spierdzielały ode mnie xd
Ja jutro zaczynam drugie opakowanie anty, wiec jeszcze jedno przede mną i mam nadzieję że będę mogła nie długo z powrotem działać ;D
Ale póki co Wam kibicuję II kreseczek, a Wy kibicujcie mi, aby te moje torbielaki spierdzielały ode mnie xd
Weronika1212
Heh czyli zabawa na całego co ci nie rozwali cyklu to cie wzmocniOczywiście, że ja [emoji137] zaczęłam brać castangusa to mi prolaktynę jeszcze podniósł także brawa dla mnie [emoji23]
Weronika1212
Ja czytałam dużo, i w sumie co mi zaszkodzi cykle mam od 20 dni do 40 dni owulacja nie wiem czy ma u mnie znaczenie bo mam jajowody niedrozne a zanim pójdę znów na badanie z udrazniane chce sama coś zrobić i wnerwiac mojego byłego lekarza jak mi się udaJa się zawsze bałam bo tymi ziołami można nieźle namieszać.
Daraa_94
Ja teraz biorę ovarin na własną rękę do lekarza nie wiem kiedy iść chyba na początku lutego, męża czeka badanie nasienia także może wiele się wyjaśniJa czytałam dużo, i w sumie co mi zaszkodzi cykle mam od 20 dni do 40 dni owulacja nie wiem czy ma u mnie znaczenie bo mam jajowody niedrozne a zanim pójdę znów na badanie z udrazniane chce sama coś zrobić i wnerwiac mojego byłego lekarza jak mi się uda
reklama
Weronika1212
No ja właśnie wybieram się z moim do apteki i jeśli u nas bd to chcemy ten apteczny test nasienia kupić ovarin i zioła no i jak mój mąż mówi coś po czym mi się zachce igraszek hahahaJa teraz biorę ovarin na własną rękę do lekarza nie wiem kiedy iść chyba na początku lutego, męża czeka badanie nasienia także może wiele się wyjaśni