reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej Kobietki <3 Witam Was i ja :D
Ja jutro zaczynam drugie opakowanie anty, wiec jeszcze jedno przede mną i mam nadzieję że będę mogła nie długo z powrotem działać ;D
Ale póki co Wam kibicuję II kreseczek, a Wy kibicujcie mi, aby te moje torbielaki spierdzielały ode mnie xd

Ja się zawsze bałam bo tymi ziołami można nieźle namieszać.
Ja czytałam dużo, i w sumie co mi zaszkodzi cykle mam od 20 dni do 40 dni owulacja nie wiem czy ma u mnie znaczenie bo mam jajowody niedrozne a zanim pójdę znów na badanie z udrazniane chce sama coś zrobić i wnerwiac mojego byłego lekarza jak mi się uda

Ja czytałam dużo, i w sumie co mi zaszkodzi cykle mam od 20 dni do 40 dni owulacja nie wiem czy ma u mnie znaczenie bo mam jajowody niedrozne a zanim pójdę znów na badanie z udrazniane chce sama coś zrobić i wnerwiac mojego byłego lekarza jak mi się uda
Ja teraz biorę ovarin na własną rękę do lekarza nie wiem kiedy iść chyba na początku lutego, męża czeka badanie nasienia także może wiele się wyjaśni

reklama
Ja teraz biorę ovarin na własną rękę do lekarza nie wiem kiedy iść chyba na początku lutego, męża czeka badanie nasienia także może wiele się wyjaśni
No ja właśnie wybieram się z moim do apteki i jeśli u nas bd to chcemy ten apteczny test nasienia kupić ovarin i zioła no i jak mój mąż mówi coś po czym mi się zachce igraszek hahaha

Do góry