reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkach 🙂 macie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
Dla mnie to będzie pierwsza ciąża :) Mam 26 lat i staramy się od listopada 2018 r. Długo, ale wiele lat byłam leczona z powodu problemów hormonalnych, więc prawdziwe starania liczę dopiero od sierpnia 2019 kiedy wszystko się ustabilizowało przy nowym leczeniu prociążowym i kiedy zaczęłam mieć piękne objawy dni płodnych i owulacji co miesiąc :)

No ja właśnie też jestem zdziwiona że przepisał mi aromek.
Przecież clo mi pomagał bo pęcherzyki miałam i to dominujące myślałam że da mi zastrzyk a on aromek...
Zobaczymy 7 co powie...jak nie da zastrzyku to chyba zmienię lekarza..
Koniecznie bo szkoda tkwić w miejscu jak można działać . Ja właśnie zrobiłam test i tym razem druga kreska wyszła jaśniejsza, wręcz cień ale temperaturę mam 37.6 co się u mnie rzadko zdarza i zastanawiam się czy coś mnie nabiera czy coś jest na rzeczy . . Jutro wizyta i chyba umrę ze zniecieepliwienia !

@aga.i.nieszka tak, ponieważ w poprzedniej ciąży od początku byłam na luteinie i duphastonie.
@Weronika1212 współczuje przeżyć. Ja miałam nieplanowane cc pod narkoza i bałam jej się cholernie.
No i po tym tak nadobra sprawę jak teraz pomyślę o podejściu do hsg czy wg jakimś zabiegu mam przed oczami swoją walkę o oddeh na oiom i wg ta sytuacje 🙈

Teraz najgorszy etap cyklu. Ja jestem czwartek i piątek na urlopie z młodym w domu więc zleci . Potem w pracy będzie sie dużo działo to mam nadzieję że zleci do kolejnego weekendu w mgnieniu oka :D
Ja jestem na urlopie od 20 grudnia i siedzę w domu do 7.01 także te dni do testowania już po 3 krolach mi zleca jak ta lala gorzej teraz bo siedzę w domu i w sumie żadnych zobowiązań szczególnych, jeszcze serial mi się kończy;( A tak to dni jakoś leciały. Jeszcze z jednej strony tak mi się nie chce wracać do pracy że szok A z drugiej strony już tak bardzo chce 11 że mnie skręca.
Jeszcze mam taki plan żeby zatestować wcześniej bo koło 9 ale mężowi powiedzieć co i jak dopiero po terminie okresu, nie chce znów za wcześnie wszystkiego rozdmuchac.

reklama
Do góry