reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Dla mnie to będzie pierwsza ciąża Mam 26 lat i staramy się od listopada 2018 r. Długo, ale wiele lat byłam leczona z powodu problemów hormonalnych, więc prawdziwe starania liczę dopiero od sierpnia 2019 kiedy wszystko się ustabilizowało przy nowym leczeniu prociążowym i kiedy zaczęłam mieć piękne objawy dni płodnych i owulacji co miesiącDziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkach macie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
ForgetMeeNot
@aga.i.nieszka tak, ponieważ w poprzedniej ciąży od początku byłam na luteinie i duphastonie.
@Weronika1212 współczuje przeżyć. Ja miałam nieplanowane cc pod narkoza i bałam jej się cholernie.
@Weronika1212 współczuje przeżyć. Ja miałam nieplanowane cc pod narkoza i bałam jej się cholernie.
xcarolinex
Aktywna w BB
Koniecznie bo szkoda tkwić w miejscu jak można działać . Ja właśnie zrobiłam test i tym razem druga kreska wyszła jaśniejsza, wręcz cień ale temperaturę mam 37.6 co się u mnie rzadko zdarza i zastanawiam się czy coś mnie nabiera czy coś jest na rzeczy . . Jutro wizyta i chyba umrę ze zniecieepliwienia !No ja właśnie też jestem zdziwiona że przepisał mi aromek.
Przecież clo mi pomagał bo pęcherzyki miałam i to dominujące myślałam że da mi zastrzyk a on aromek...
Zobaczymy 7 co powie...jak nie da zastrzyku to chyba zmienię lekarza..
Weronika1212
No i po tym tak nadobra sprawę jak teraz pomyślę o podejściu do hsg czy wg jakimś zabiegu mam przed oczami swoją walkę o oddeh na oiom i wg ta sytuacje@aga.i.nieszka tak, ponieważ w poprzedniej ciąży od początku byłam na luteinie i duphastonie.
Saneatsui
Ja jestem na urlopie od 20 grudnia i siedzę w domu do 7.01 także te dni do testowania już po 3 krolach mi zleca jak ta lala gorzej teraz bo siedzę w domu i w sumie żadnych zobowiązań szczególnych, jeszcze serial mi się kończy;( A tak to dni jakoś leciały. Jeszcze z jednej strony tak mi się nie chce wracać do pracy że szok A z drugiej strony już tak bardzo chce 11 że mnie skręca.Teraz najgorszy etap cyklu. Ja jestem czwartek i piątek na urlopie z młodym w domu więc zleci . Potem w pracy będzie sie dużo działo to mam nadzieję że zleci do kolejnego weekendu w mgnieniu oka
Jeszcze mam taki plan żeby zatestować wcześniej bo koło 9 ale mężowi powiedzieć co i jak dopiero po terminie okresu, nie chce znów za wcześnie wszystkiego rozdmuchac.
xcarolinex
Aktywna w BB
W tej fazie cyklu progesteron może już spaść ☺Hej kobity, tak sobie teraz pomyślałam że może jutro przy okazji bety zrobiłabym badanie progesteronu, z tego co tutaj na forum się naczytałam to on może wskazać czy miałam owu, ale czy to działa jeszcze w 36 dc ?
olaaa7
To jedziemy na jednym wózkuWitam się i ja. Dziś 9 dc ale nie wiem jakiego cyklu się spodziewać po biochemicznej..
W nowym roku sobie i Wam życzę, aby spełniły się nasze marzenia
reklama
ForgetMeeNot
No i po tym tak nadobra sprawę jak teraz pomyślę o podejściu do hsg czy wg jakimś zabiegu mam przed oczami swoją walkę o oddeh na oiom i wg ta sytuacje [emoji85]
Jeju.. w ogóle się nue dziwie. Ja miałbym traumę. Zreszta po tym cc również mam.