Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto wie, przecież przy implantacji często nie ma krwawień, a jeśli było lekkie to może o czymś świadczyć z resztą czas pokaże, trzymam kciukiTak, kompletnie nic aż właśnie pojawiło się jakieś drobne plamienie że śluzem. A raczej śluz z odrobiną krwii. Biegam sprawdzić czy jest tego więcej ale nic więc chyba jednak to nie implantacja. Za wcześnie troszkę chyba na to moje cykle zazwyczaj 28/29 dni.
Super by bylo jakby wreszcie zaskoczyloa ty jak sie czujeszDziałaj działaj. U mnie dwa razy w płodne było i zaskoczyło [emoji4][emoji7]
Dziękuję za odpowiedźmysle, ze moze ale dla ginekologa bardziej wynik beta hcg jest potwierdzeniem, ze jest to poczatek ciazy, przynajmniej poki nie potwierdzi zarodka z bijacym serduszkiem kolo 6 tygodnia. moja jak poszlam do niej we wtorek i powiedzialam, ze mam pozytywny test to kazala zrobic beta hcg od razu. wrocilam z wynikiem 36,5 to powiedziala mi, ze dla niej jako lekarza ciaza zaczyna sie od 50 w gore wiec po 48godzinach kazala powtorzyc. wrocilam z przyrostem do niej i obliczyla szybko kiedy mniej wiecej beta bedzie na wysokosci 10.000 i ustalila termin kiedy mam sie zglosic na usg bo wtedy powinno byc juz widac serduszko wiec mogla potwierdzic ciaze.
Dobra, to już nie tylko kac morderca.
Coś mnie rozbiera, wszystko mnie boli, trzęsie mnie i ogólnie jest do dupy.
A dziś popołudniu mam u siebie nadprogramowe dzieci, bo sąsiadka się nie wyrobi z pracy, więc ja je przygarniam.
Też szukam wizyty wlasnieU mnie też 3 dni
Ja się umówiłam do ginekologa dzisiaj kontrolnie więc przy okazji kupię test
Super by bylo jakby wreszcie zaskoczylo[emoji9]a ty jak sie czujesz
Średnio. Nienmoge jeść, w głowie mi się kręci i mi nie dobrze [emoji52] I spać spać spać [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak wkoncu z pracu idziesz dzisiaj, odpoczywaj i spij spij i spij i dbaj o siebieŚrednio. Nienmoge jeść, w głowie mi się kręci i mi nie dobrze [emoji52] I spać spać spać [emoji23][emoji23][emoji23]