reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Patrzcie jakie to głupie, że do ginekologa idę wywalić 200zl a boję się zrobić test ciążowy 🤣

Chyba co najwyżej powiększenie macicy i grubość endometrium.
teoretycznie moze badajac palpacyjnie stwierdzic rozpulchnienie szyjki macicy ale mysle, ze moze byc ciezko... moze wykonaj test albo bete tak dla pewnosci... mysle ze kazdy ginekolog przy tak wczesnym podejrzeniu ciazy i tak zleci bete i powrot z wynikami

reklama
Zależy ile się spóźnia
Dziewczyny, umówiłam się do gina na dzisiaj. Słuchajcie, najbliższy wolny termin na NFZ jest na 7 lipca hahaha dramat!!
Ja dzisiaj prywatnie płacę 200zl
A tak na marginesie, jeśli spóźnia mi się okres, to gin może cokolwiek zobaczyć, co ewentualnie mogłoby wskazywać na ciążę?

Patrzcie jakie to głupie, że do ginekologa idę wywalić 200zl a boję się zrobić test ciążowy 🤣
wcale nie glupie kochana... ale test zrob... nie zaszkodzi. ja Cie rozumiem bo ja poszlam do ginekologa tydzien po owulacji, powiedziala, ze owulacja raczej byla i tyle. a ja pomyslalam sobie ze zniszczyla moje nadzieje... wyslala mnie na bete, wyszla 0. a ja i tak nie dawalam za wygrana, hehe. 4 dni po becie zrobilam test i pojawila sie kreseczka druga wiec wszystko jest mozliwe. siknij na owulacyjny :D

Powiem Wam, że tak czytam te stronice i co mi się nasuwa, to, że jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził, serio. Nawet nie ma co próbować [emoji23] Generalnie to pierwsze forum na jakim się zarejestrowałam i omijam wdawanie się w jakieś pyskówki [emoji23] Jednak przykre jest to jak człowiek człowiekowi potrafi być wilkiem. Nie wiem czemu kogoś miałoby obchodzić kiedy ktoś idzie na zwolnienie z powodu ciąży. Drażnią mnie takie licytacje typu ja czułam się tak i siak a pracowałam do końca ciąży! No i super, chciałaś to pracowałaś. Szefostwo w jakiś sposób to doceniło tak w ogóle? Zarzynać się dla obcych ludzi, którzy generalnie mają to w dupie. Co kto lubi.

reklama
Do góry