Też dziś jadlam ogorkowaJa proponuję ogorkowa jakaś szczęśliwa ta zupa... Wiele dziewczyn tu zostaje jeszcze z nami więc luuuzik będzie ok. A niebawem i my pójdziemy dalej i zobaczymy swoje ll ❤
reklama
Aga dlaczego mu o tym nie powieszTo ja się wynosze nie on . On nic nie traci, ma tyłek bezpieczny. Własne mieszkanie to tamto. Każda dziunia jego .
30 bedzie za niecale 2 mc.
Typu
za Dużą presję na mnie wywierasz i ja się stresuje ze musi być teraz już a w takim razie będzie odwrotnie i nic nie będzie bo mnie stresujesz tym gadanim ze musi być do tego momentu bo jak nie to nie wiem. Jeśli ci to nie pasuje to się rozstanmy i po problemie.
każdy facet partner mąż powinien wspierać dadowac sił a nie wytyczne.
musi to zrozumieć jak zrozumie to wtedy zaciazysz bo głowę masz zblokowana
U mnie coś jest na rzeczy i mam mega wodę tam cały czas Ale podobno u każdej jest inaczej, więc nie można się sugerować!Dziewczyny mam pytanie bo ja już wariuje, zawsze przed okresem miałam mokre dni, takie jak w owulacje, a teraz susza... a mówią, ze właśnie w ciąży ma się tak mokro,a ja nic
Rudaa94
Fanka BB :)
Ja nie wode ale mokro... slisko.... bym sie co chwila kapala najchetniej
U mnie coś jest na rzeczy i mam mega wodę tam cały czas Ale podobno u każdej jest inaczej, więc nie można się sugerować!
MamoveKate
Jeszcze będziesz go cucić jak zemdlejeWiecie co? Zaczelam sie bac reakcji mojego małża bo jak wszystko bedzie dobrze to bedzie jego pierwsze dziecko nie wiem czego sie spodziewac czy mi plakac bedzie czy co ?
A tak poważnie to na pewno będzie się cieszył w końcu sama sobie dzidziusia nie zrobiłaś i pewnie tylko czeka, żeby Cię na rękach nosić
Na pewno bd szczęśliwy!Wiecie co? Zaczelam sie bac reakcji mojego małża bo jak wszystko bedzie dobrze to bedzie jego pierwsze dziecko nie wiem czego sie spodziewac czy mi plakac bedzie czy co ?
Daraa_94
Niech wyje na takie męskie łzy to chyba warto czekać [emoji4]Wiecie co? Zaczelam sie bac reakcji mojego małża bo jak wszystko bedzie dobrze to bedzie jego pierwsze dziecko nie wiem czego sie spodziewac czy mi plakac bedzie czy co ?
Dwa+Trzy
Jeeeeeeeej! Tak się cieszę, że kokejny raz mnie intuicja nie zawiodłaUwaga !!! Jest !!!!Zobacz załącznik 1073255
Płacze i sie smieje na przemian [emoji23][emoji24] az corka przyszla zapytac czy mi odbilo
Trzymam kciuki za przyrost!
reklama
Rudaa94
To na pewno dobra wrocil odezwe sie po 21
Na pewno bd szczęśliwy!