natalia1826
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam pytanie bo ja już wariuje, zawsze przed okresem miałam mokre dni, takie jak w owulacje, a teraz susza... a mówią, ze właśnie w ciąży ma się tak mokro,a ja nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno następnego dnia, choć ja miałam pozytyw i w tym samym dniu owulacje, bo mega jajnik mnie bolał..Kiedy po pozytywnym teście owu jest jajeczkowanie ?
kochana gratulacje
!!!!!!!!! bedzie dzidzius!!!!!!! teraz duzo odpoczywaj... zero stresow i nerwow! zdroweczka dla Ciebie i fasolki!
Prosze bardzo prawie 1000 postow temu znalazlam@Rudaa94 gratulacje [emoji173]
Wrzuć jeszcze raz ten test z wczoraj bo teraz się nie dokopie i taka piękna beta przy prawie nie widocznym teście bo dziewczyny pisały ze jest jakiś cień chyba go ominelam. Gratuluję no to 3m dziewczyną się udało od wczoraj [emoji7]
Nie smutaj i nam się uda . Trzeba wierzyć im się udało to i nam kiedyś się uda
O matko, to jak w Polsce będą kolejne sześcioraczki, to już wiemy gdzie Was szukać A tak serio to trzymam kciukiDziewczyny zwolnijcie tempo 30 stron chyba dziś nadrobilam od rana
Byłam dziś na monitoringu dziś 7dc a ja mam 12 pęcherzyków uhuhuhu 5 dużych ponad 10mm i w tym dwa 12mm . Czułam ze tam się coś po tym CLO dzieje bo mnie jajniki bardzo bolały. Lekarz mówił ze jak będzie 5 dominujących żeby się nie starać z tad właśnie się bierze 4raczki 5cio rączki itd . Ale jak liczyła ile jest tych dużych to od razu mi się gęba uchachala . Nie wiem jeszcze ile pęknie z tego oby z 3 tak bym chciała .
Daj znać jak chłop zareagował! Ich rekacje zawsze są ciekawe
Wiem pamiętam daje sobie czas do soboty .Miałam tak samo. Mam nadzieje, ze Twój skończy się pozytywnie. Mój trwał 55 dni [emoji51]
Kochano Myślisz nad rozstaniem? Widzę, że jesteś u kresu wytrzymałości...Moja wiara już ulatuje. Mój kres jest blisko. Nie daje rady...
Czas poszukać sobie mieszkania i odpuścić... tak po prostu. [emoji20] [emoji20]
Nie mam na to już sił!!