olaaa7
Fanka BB :)
Kiedy masz mieć wynik?No miałam właśnie iść skonsultować ale dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytwny, w co jeszcze do tej pory nie wierzę... Ale beta zrobiona, czekam na wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz mieć wynik?No miałam właśnie iść skonsultować ale dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytwny, w co jeszcze do tej pory nie wierzę... Ale beta zrobiona, czekam na wynik
Przu 1000 jest pecherzyk, przy 10 000 zarodekPrzy 1000 jest zarodek
Właśnie powinien już być, ostatnio jak robiłam jakieś badania z krwi, to miałam ok 15.00 narazie nic nie widzę on-lineKiedy masz mieć wynik?
A odebrać osobiście nie możesz? Może już jest tylko nie wprowadzili.Właśnie powinien już być, ostatnio jak robiłam jakieś badania z krwi, to miałam ok 15.00 narazie nic nie widzę on-line
Tez chcialam i tu i tu ale jak mam wybrac jedno to wole prywatnie
Mam! ♥♥♥♥♥ Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje, jesteście niezastąpione!!!Laski, zrobiłam test ciążowy, okres powinien być dziś... Nie wierzę
Gratulacje ❤❤❤Mam! ♥♥♥♥♥
Beta- 183
Pięknie [emoji3531] gratulacje [emoji64]Mam! [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Beta- 183
Piękna Ogromne gratulacje i niech rośnie jak szalonaMam! ♥♥♥♥♥
Beta- 183
Mam! [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813] Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję za gratulacje, jesteście niezastąpione!!!
Beta- 183