reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

@Verona26 jaki Ty jestes uparciuch dziewczyny Ci tłumacza a Ty swoje [emoji16]
hehe, my tylko doradzamy a ona i tak zrobi przeciez co bedzie uwazac dla siebie za najlepsze... ja wiem jaka to ekscytacja w pierwszej ciazy, ze czlowiek najchetniej wylazłby na ulice z megafonem i krzyczal, ze udalo sie, ze jest ta upragniona ciaza... niestety, nie zawsze wszystko idzie tak jakbysmy tego chcialy i wtedytrzeba to wszystko tlumaczyc, odpowiadac na glupie pytania, znosic ludzka ciekawosc i gadanie... lepiej kilka tygodni pomilczec, tak dla pewnosci...

reklama
Ja 17 kwietnia, ojciec mlodej 1 kwietnia mloda 15 marca. :)

Ale zadnego powiazania nie ma :)

Ostatnia edycja:
No czekam i czekam... a sie dluuzy jak diabli.... oczywiscie dam znac, duzo nie oczekuje :)
Jej, jakie piękne kreski! Gratuluję :)Koniecznie daj znać, ten cień był bardzo ładny ;)No o takie nastawienie jest najważniejsze, ja odpuszczam ten cykl, także mam nadzieję że listopad również będzie mój :D

Taki trochę off topic :p
Wierzycie w coś takiego jak ustawienie miesięcy urodzeń? Hm, nie wiem czy to tak można nazwać, ale chodzi mi o to, ze np. moja mama urodziła się w lutym, tata w kwietniu, siostra w czerwcu a ja w sierpniu. Zatem wychodzi co dwa miesiące. Wszyscy w pierwszej połowie miesiąca.
Mojego Starego siostra i mama urodziły się w kwietniu, a on z ojcem w listopadzie.
Co o tym myślicie? :) Czy to są jakieś „specjalne” predyspozycje czy zwykły przypadek?
Chodzi Ci o zaplanowanie miesiąca urodzenia? Jeśli tak to pewnie, że wierzę, sama mam z syna z lipca tak jak chciałam, w dodatku urodzony dzień po mnie :)

Taki trochę off topic :p
Wierzycie w coś takiego jak ustawienie miesięcy urodzeń? Hm, nie wiem czy to tak można nazwać, ale chodzi mi o to, ze np. moja mama urodziła się w lutym, tata w kwietniu, siostra w czerwcu a ja w sierpniu. Zatem wychodzi co dwa miesiące. Wszyscy w pierwszej połowie miesiąca.
Mojego Starego siostra i mama urodziły się w kwietniu, a on z ojcem w listopadzie.
Co o tym myślicie? :) Czy to są jakieś „specjalne” predyspozycje czy zwykły przypadek?
ja szczerze powiedziawszy nigdy nie rozkminialam miesiecy urodzen w mojej rodzinie :D wiec chyba raczej nie wierze, hehe.

Chodzi Ci o zaplanowanie miesiąca urodzenia? Jeśli tak to pewnie, że wierzę, sama mam z syna z lipca tak jak chciałam, w dodatku urodzony dzień po mnie :)
Nie wiem akurat, czy moi rodzice planowali czy to po prostu tak wyszło same z siebie :) Obstawiam to drugie. Jednakże, może to głupie jak się na to patrzy i pewnie nie ma nic wspólnego z logicznym rozumowaniem, ostatnio przenosiłam wszystkie ważne daty urodzin, rocznic do nowego kalendarza oznaczając kolorami co, kto i kiedy (ostatnio mam pierdolca na punkcie organizacji...) i zauważyłam tą pewną zależność. Ale to już pewnie temat dla Wróżbity Macieja :D co dla nas gwiazdy przygotowały :D

Mi nie założyła karty jak zobaczyła serduszko, dopiero na następnej wizycie. Jak widać roznie to bywa.

Powiem Wam jeszcze że dziś mi się całą noc śniło że robiłam testy, byly pozytywne. Zrobiłam ten ten elektroniczny i pokazali się TAK. I w tym śnie zamiast pomyslec- wow muszę powiedzieć Wojtkowi. To pomyślałam- muszę napisać staraczkom[emoji2960] [emoji1787]. Strasznie mi było smutno jak się obudziłam, nienawidzę takich realnych snów, później człowiek się budzi i zderza z rzeczywistością [emoji849]
Paaaaani, mój małż też jeszcze nie wie😂 tylko wy wiecie, jak dostanę betę to mu dopiero powiem, w domu 🤗

reklama
Do góry