reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mieniem co robić. Pójdę jutro do rodzinnego bo może on powie co dla mnie będzie lepsze [emoji4]
Ja bym na twoim miejscu poszla na zwolnienie przeziębienie gruba krtan co.kolwoek 2 tyg potem już wizyta u gin i zwolnienie od gin nie chwalilabym się w pracy o ciąży po teście ciążowym bez wizyty u lekarza ale każdy robi jak uwaza

reklama
Listopad- taki fajny przedświąteczny czas. Mój ulubiony [emoji846] chyba też się zapisze na listopad [emoji1787]
Ty jeszcze nie rezygnuj z października za szybko 😉 Mój syn jest z października, więc to mój ukochany miesiąc, a jak by była dwojeczka z tego miesiąca, to w ogóle byłoby niesamowite 😁☺️

Mi nie założyła karty jak zobaczyła serduszko, dopiero na następnej wizycie. Jak widać roznie to bywa.

Powiem Wam jeszcze że dziś mi się całą noc śniło że robiłam testy, byly pozytywne. Zrobiłam ten ten elektroniczny i pokazali się TAK. I w tym śnie zamiast pomyslec- wow muszę powiedzieć Wojtkowi. To pomyślałam- muszę napisać staraczkom[emoji2960] [emoji1787]. Strasznie mi było smutno jak się obudziłam, nienawidzę takich realnych snów, później człowiek się budzi i zderza z rzeczywistością [emoji849]

Ty jeszcze nie rezygnuj z października za szybko [emoji6] Mój syn jest z października, więc to mój ukochany miesiąc, a jak by była dwojeczka z tego miesiąca, to w ogóle byłoby niesamowite [emoji16][emoji3526]
Ile Twój Synek ma?
Jeszcze nadzieja się tli z tyłu głowy, ale ból brzucha sprowadza trochę na ziemię.

Gratuluje wszystkim II kreseczek.[emoji173]
Czytam Was na biezaco,ciezko za Wami nadążyć ,jednak pozytywne wiadomosci umilaja czas na oczekiwanie na zielone światło na starania :) :)

Taki trochę off topic :p
Wierzycie w coś takiego jak ustawienie miesięcy urodzeń? Hm, nie wiem czy to tak można nazwać, ale chodzi mi o to, ze np. moja mama urodziła się w lutym, tata w kwietniu, siostra w czerwcu a ja w sierpniu. Zatem wychodzi co dwa miesiące. Wszyscy w pierwszej połowie miesiąca.
Mojego Starego siostra i mama urodziły się w kwietniu, a on z ojcem w listopadzie.
Co o tym myślicie? :) Czy to są jakieś „specjalne” predyspozycje czy zwykły przypadek?

reklama
Laski, zrobiłam test ciążowy, okres powinien być dziś... Nie wierzę [emoji134]
Jej, jakie piękne kreski! Gratuluję :)
Dobra przezylam :) teraz czekamy....
Koniecznie daj znać, ten cień był bardzo ładny ;)
Dobra koniec tego... Listopad jest moj[emoji23][emoji2320]
No o takie nastawienie jest najważniejsze, ja odpuszczam ten cykl, także mam nadzieję że listopad również będzie mój :D

Do góry