Mrufka®®®
Fanka BB :)
Mnie od samego rana naparza ból podobny do @ ... Teraz mam wrażenie że prawy jajnik wpadł do pachwiny i boli jak chodzę !Ale mam klocie w jajnikach. Od ok 2h. Aż się zwijam w pół. Raz jeden raz drugi. A na t-time pozuje mi dzisiaj że mogłabyc
Domniemana implantacja [emoji848]
Testowałam w środę i czwartek i były negatywy. Jak do jutra nie rozkręci się @ ponawiam próby wypatrzenia dwóch kreseczekOooooo, a jak? [emoji846][emoji846][emoji846]
Testowałas? Nie było mnie 1,5 dnia i 850 postów. Nie nadrobię. No way.
Macie dziewczyny tempo [emoji16][emoji16][emoji16]
Cześć ! Niestety nie pomogę ale bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Przesyłam przytulasy !Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, ale chce dołączyć, bo jak czytam Wasze komentarze to wiem ,ze nie tylko ja mam ten problem. Jest to moja pierwsza ciąża. Jestem w 10 tygodniu, pecherzyk osiągnął już wielkość 14.5mmx13mm. Wczoraj moj lekarz przekazał nam wiadomość, że nietsety nic już z tego nie będzie. Za 2 dni mam zgłosić się do szpitala na poronienie. Bardzo bym chciała, żeby macica oczyscila sie od razu po tabletach ,aby uniknąć łyżeczkowania. Macie jakies specjalne rady co do pobytu w szpitalu?
Czy warto kupić np takie majtki z fizeliny dla ciężarnych, w razie gdyby zaczęło się mocne krwawienie? Koszula czy piżama? Czy na sali trafiają się podobne przypadki ,czy to głównie kobiety w ciąży? Ile dni lezalyscie w szpitalu? Jakie samopoczucie po narkozie?
Ja! Ja!Dziewczyny, która testuje w weekend?
U mnie dopiero 3dc, pierwszy pełny cykl na metforminie.
Jutro mam wizytę u gina, pechowo w trakcie @ [emoji52][emoji52][emoji52][emoji31][emoji31][emoji31]
No to graba ! Testujemy razemJa śpię na zawołanie [emoji42] Jutro testuje [emoji57]
Ej miałam tu jeszcze mieć cytat o piciu w każdym razie ja wieczorem popijam kieliszeczek nalewki własnej roboty albo wina półwytrawnego. Nie ma co wariować. Jak zobaczę dwie krechy to nie tknę % ale dopóki test negatywne to bez przesady
Odnośnie nakręcania się objawami to ja staram się nie . Ale...... Poważnie dziwnie ten brzuch boli niby na @ ( która ma niby być jutro) ale nie do końca jak na @ ... Na tą chwilę na wkładce nie na śladu @ i niech tak zostanie? Akysz!