reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mi dzisiaj te bóle @ustaliły za to było to klocie w jajnikach [emoji4] nk i ciągły ból głowy przez który nie mogę normalnie funkcjonować [emoji52]
Mnie od samego rana naparza ból podobny do @ ... Teraz mam wrażenie że prawy jajnik wpadł do pachwiny i boli jak chodzę !

Testowałam w środę i czwartek i były negatywy. Jak do jutra nie rozkręci się @ ponawiam próby wypatrzenia dwóch kreseczek [emoji2956]

Cześć ! Niestety nie pomogę ale bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Przesyłam przytulasy !

Ja! Ja!

No to graba ! Testujemy razem :D

Ej miałam tu jeszcze mieć cytat o piciu[emoji28] w każdym razie ja wieczorem popijam kieliszeczek nalewki własnej roboty albo wina półwytrawnego. Nie ma co wariować. Jak zobaczę dwie krechy to nie tknę % ale dopóki test negatywne to bez przesady :)

Odnośnie nakręcania się objawami to ja staram się nie . Ale...... Poważnie dziwnie ten brzuch boli :( niby na @ ( która ma niby być jutro) ale nie do końca jak na @ ... Na tą chwilę na wkładce nie na śladu @ i niech tak zostanie? Akysz! [emoji851][emoji854][emoji854][emoji854]

Hahaha mam to samo. Mój fejs jest nieaktywny już od jakiego czasu [emoji23][emoji23] Wolę tu się pośmiać niż zanudzac na fejsie [emoji23][emoji23]
Dziewczyny jesteście niemożliwe:D na fejsa już nie wchodzę WGL bo tam w porównaniu z tym co się dzieje tutaj poprostu wieje nuda xD
@matka. wariatka No I chłop mi rano zaniemógł a mnie się taki piękny śluz pojawił:/ no ale cóż jeśli owu dziś to no problem bo [emoji173] było wczoraj A jeśli się zamierza skubana przesunąć to też spoko bo może jutro już go pomecze.
Kurde od nocy mnie boli prawa pierś, no nie da się jej dotknąć bez bólu A i sama z siebie też się odzywa i od wczoraj jakoś mnie tak do kibelka goni :/ już sama nie wiem po czym [emoji848] po leczo by mnie tak meczylo.. hmmm

Ostatnia edycja:
moje drogie jan chyba w momencie owulacji 😊 wiec dzislamy i kciuki trzymamy tonwiem sumie dopiero drugi miesiąc starana ale wiadomo juz by się chcialo

No to do pracy rodacy :D Cieszcie się sobą i nie przejmujcie niczym. Ułóż na sobie owoce i niech je, co tam lubicie 🤪 🤪 świczke zapal czy cuś :-D:-D

😍😍
@Saneatsui
Jeju jak ja bym chicała wyściskać, wymiziać, wyczochrać tego Twojego psiaczka z avatarku. Jest przepiękny! Uwielbiam takie psiaczki z jasną sierścią 😍😍

Kurcze, to u mnie tego nie ma [emoji52][emoji52][emoji52]
Bo to jest na stronie internetowej, ale w przeglądarce mobilnej, w aplikacji tego nie ma.

@wesola_aga no jej kilka razy byś nie musiała prosić, to jest chodzący myziak, każdy człowiek jest fajny do myziania, nawet na spacerach - długo nam zajęło oduczenie jej podskakiwania do obcych na ulicy.
A i oczywiście zapomina że waży 25kg i pcha się na kolana jak maluszek :)

Załączniki

• 20200101_020757.jpg
    20200101_020757.jpg
    961,3 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
Kocham psy!!![emoji173][emoji173][emoji7] Ale słodziak ja nie mogę [emoji7][emoji7][emoji7]
Bo to jest na stronie internetowej, ale w przeglądarce mobilnej, w aplikacji tego nie ma.

@wesola_aga no jej kilka razy byś nie musiała prosić, to jest chodzący myziak, każdy człowiek jest fajny do myziania, nawet na spacerach - długo nam zajęło oduczenie jej podskakiwania do obcych na ulicy.
A i oczywiście zapomina że waży 25kg i pcha się na kolana jak maluszek :)

reklama
Tez sie kłaniam z IO.. Metformine biore od roku. Czy na mnie dziala to nie wiem.. powinnam do tego stosowac diete i ruch ale z kasa krucho i dieta nie bardzo mi idzie. Nadwagi brak ale nie wiem jak tam moja insulina wyglada bo nie mialam ponawianej krzywej cukrowej..

A skoro o miejscach zamieszkania mowa.. Jest moze ktoras z lubuskiego?? A konkretnie Zielonej Gory?? :-)

Do góry