reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mi dzisiaj te bóle @ustaliły za to było to klocie w jajnikach [emoji4] nk i ciągły ból głowy przez który nie mogę normalnie funkcjonować [emoji52]
Mnie od samego rana naparza ból podobny do @ ... Teraz mam wrażenie że prawy jajnik wpadł do pachwiny i boli jak chodzę !

Testowałam w środę i czwartek i były negatywy. Jak do jutra nie rozkręci się @ ponawiam próby wypatrzenia dwóch kreseczek [emoji2956]

Cześć ! Niestety nie pomogę ale bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Przesyłam przytulasy !

Ja! Ja!

No to graba ! Testujemy razem :D

Ej miałam tu jeszcze mieć cytat o piciu[emoji28] w każdym razie ja wieczorem popijam kieliszeczek nalewki własnej roboty albo wina półwytrawnego. Nie ma co wariować. Jak zobaczę dwie krechy to nie tknę % ale dopóki test negatywne to bez przesady :)

Odnośnie nakręcania się objawami to ja staram się nie . Ale...... Poważnie dziwnie ten brzuch boli :( niby na @ ( która ma niby być jutro) ale nie do końca jak na @ ... Na tą chwilę na wkładce nie na śladu @ i niech tak zostanie? Akysz! [emoji851][emoji854][emoji854][emoji854]

Hahaha mam to samo. Mój fejs jest nieaktywny już od jakiego czasu [emoji23][emoji23] Wolę tu się pośmiać niż zanudzac na fejsie [emoji23][emoji23]
Dziewczyny jesteście niemożliwe:D na fejsa już nie wchodzę WGL bo tam w porównaniu z tym co się dzieje tutaj poprostu wieje nuda xD
@matka. wariatka No I chłop mi rano zaniemógł a mnie się taki piękny śluz pojawił:/ no ale cóż jeśli owu dziś to no problem bo [emoji173] było wczoraj A jeśli się zamierza skubana przesunąć to też spoko bo może jutro już go pomecze.
Kurde od nocy mnie boli prawa pierś, no nie da się jej dotknąć bez bólu A i sama z siebie też się odzywa i od wczoraj jakoś mnie tak do kibelka goni :/ już sama nie wiem po czym [emoji848] po leczo by mnie tak meczylo.. hmmm

Ostatnia edycja:
moje drogie jan chyba w momencie owulacji 😊 wiec dzislamy i kciuki trzymamy tonwiem sumie dopiero drugi miesiąc starana ale wiadomo juz by się chcialo

No to do pracy rodacy :D Cieszcie się sobą i nie przejmujcie niczym. Ułóż na sobie owoce i niech je, co tam lubicie 🤪 🤪 świczke zapal czy cuś :-D:-D

😍😍
@Saneatsui
Jeju jak ja bym chicała wyściskać, wymiziać, wyczochrać tego Twojego psiaczka z avatarku. Jest przepiękny! Uwielbiam takie psiaczki z jasną sierścią 😍😍

Kurcze, to u mnie tego nie ma [emoji52][emoji52][emoji52]
Bo to jest na stronie internetowej, ale w przeglądarce mobilnej, w aplikacji tego nie ma.

@wesola_aga no jej kilka razy byś nie musiała prosić, to jest chodzący myziak, każdy człowiek jest fajny do myziania, nawet na spacerach - długo nam zajęło oduczenie jej podskakiwania do obcych na ulicy.
A i oczywiście zapomina że waży 25kg i pcha się na kolana jak maluszek :)

Załączniki

• 20200101_020757.jpg
    20200101_020757.jpg
    961,3 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Kocham psy!!![emoji173][emoji173][emoji7] Ale słodziak ja nie mogę [emoji7][emoji7][emoji7]
Bo to jest na stronie internetowej, ale w przeglądarce mobilnej, w aplikacji tego nie ma.

@wesola_aga no jej kilka razy byś nie musiała prosić, to jest chodzący myziak, każdy człowiek jest fajny do myziania, nawet na spacerach - długo nam zajęło oduczenie jej podskakiwania do obcych na ulicy.
A i oczywiście zapomina że waży 25kg i pcha się na kolana jak maluszek :)

reklama
Tez sie kłaniam z IO.. Metformine biore od roku. Czy na mnie dziala to nie wiem.. powinnam do tego stosowac diete i ruch ale z kasa krucho i dieta nie bardzo mi idzie. Nadwagi brak ale nie wiem jak tam moja insulina wyglada bo nie mialam ponawianej krzywej cukrowej..

A skoro o miejscach zamieszkania mowa.. Jest moze ktoras z lubuskiego?? A konkretnie Zielonej Gory?? :-)

Do góry