reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mi dwóch pierwszych lekarzy powiedziało, że jak biorę duphaston i owulacja będzie, to na pewno nie później niż w połowie cyklu i ze duphaston jej nie blokuję, dwóch innych mówi że blokuję i nic nie reguluje. I kogo tu słuchać? Wszystko prywatni lekarze, na których wywalam kupę pieniędzy.
Z tego co więc duphaston sprawia że organizm przejdzie za szybko w druga fazę cyklu dlatego podaje się go po. Jak widac sa dwie szkoły.

reklama
Ja umieram, zaraz przed 15 taki mnie ból brzucha na dole dopadł jakiego daaawno nie miałam. Już jestem pewna że z tego cyklu nici, tylko co znów się pochrzanilo że tam tak boli, na tydzień przed @[emoji17][emoji17]
Implantacja tez może boleć. Mnie bolała w grudniu i to dosyć mocno.

A ja złapałam jakiegoś doła. Chyba nie liczę już w tym cyklu na nic. Od 4 dni plamienia, głównie brązowe. I ból jajników. Chyba mi się coś pochrzanilo po tej biochemicznej 😥 w czwartek mam lekarza ale w sumie to mu nie ufam, idę bo akurat mam wizytę na nfz (zapisywałam się w listopadzie 😲) a może powie chociaż czy nie zrobiła się jakaś torbiel czy coś złego.. ehh..

Załączniki

• Screenshot_20200121_183627_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_20200121_183627_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    130,1 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry