reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Właśnie do mnie napisała czy śpię.
Nie mam ochoty na nią patrzeć nawet. Powiem, że dostałam okres, to jest świetny pomysł! I wtedy będę miała spokój.
Aż płakać mi.sie chce.

Najwyzej zajdz do lekarza i po prostu wez zwolnienie. Ogolna informacja: zdycham na okres. I tyle. A za ten czas po prostu potwierdzić u gina i zmykac stamtad.

reklama
W lipcu coś mi się przestawiło tak nie jest najgorzej. Dziś nie mogę wytrzymać na te jajniki już sama nie wiem co mnie tam ciągnie
No to powiem ci ze az tak bardzo ci sie to nie waha aji jakos nie masz dlugich ja mam mniej wiecej tez takie jak nie 29 30 34 36 28 i na takie mi powiedzial ze takie to moga byc i na pcos nie wygladaja i nie trzeba ich regulowac no a dwa ostatnie to mialam takie naprawdę dlugie i tez sie jie przejal i jic jie dal ciekawe jaki teraz bede miec dlugi no chyba jak sie przedluza no to cos jest nie tak z hormonami tak

Japitole! To jest chore! Nie wiem jakie macie relacje szef vs Ty i koleżanka no ale oni złamali prawo! Serio! Rozmowy o Twoim stanie zdrowia nie mogą być poruszane oficialnie bez Twojej zgody lub bez Twojej wiedzy. Poczty pantoflowej nie wpisyje w to, ale gdyby Cię zwolnili i poszłabyś z tym do sądu to miałabyś wygraną w kieszeni. Ty i Twój lekarz + osoby z których zaszczycisz tym info mogą to tylko wiedzieć. Szefa nie musisz informować o Twoim stanie zdrowia bo to Twoje prawo💪 Dowie się np kadrowa jak złożysz wnioski lub dostaną l4, ale ona też nie może tego rozpowszechniać.
Wiem to od prawnika i masa ludzi się o to sądzi obecnie
Ps. wygrywają😇
Dokładnie to gwarantuje RODO.

Kiepski pomysł by mówić jej o okresie. I tak będzie drama w robocie i tak. A tylko zrobisz z siebie głupka jak jednak okaże się, że jesteś w ciąży. Nic nie mów jej, nie odpisuj ani nic. Ja rozumiem że mogła się martwić jakbyś np mogła zemdleć albo coś. Ale nie musiała iść z tym do szefa od razu. Gdyby coś się stało to ok, ale nie tak o z rewelacja ☹️ olej ja po prostu a w poniedziałek idź pogadaj z szefem co dalej będzie z Tobą.

Jakie wyniki robi sie w ostatnim etapie cyku i kiedy ? Orientujecie sie jaki koszt? Tak sie zastanawiam czy nie isc jak cos i nie zrobic zeby miec jakis punkt odniesienia w przyszlosci.

reklama
To wszystko to jest tak niesprawiedliwe ten swiat, siostra mi opowiada ze jej kolezanka 19 lat ma urodzila wlasnie synka wpadla z chlopakiem a w lato sie zenia. 😥

Do góry