reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Lepiej odczekaj do rana żebyś się nie stresowała bez sensu. Przed terminem @ nie warto robić testów w ciągu dnia. Jak już to rano po przebudzeniu choć i tak mogą wychodzić jeszcze negatywnie bo czas zagnieżdżania jest różny 💁‍♀️ jedna będzie miała dwie kreski już 8-9-10 dpo a druga dopiero w dniu spodziewanej @ lub nawet kilka dni po niej.
Masz rację! Zrobię za parę dni rano.

Patrząc na aplikację Flo to 9 dni, ale nie wiem jak jest naprawdę bo po antykoncepcji może być inaczej teraz:)
Ooo Panie 🙈 to nie no, poczekaj jeszcze kilka dni. Wiem, że ciężko wytrzymać bardzo. Żeby było chociaż te 7 dni przed @ (której życzę abyś nie dostała ❤️) po weekendzie zacznij testy i na pewno nie z wieczornego moczu bo to komoletnie bez sensu naprawdę. Tylko się będziesz męczyć i dołować.

reklama
kochana masz idealny ksiazkowy przyrost!
Średni dwudniowy przyrost to 12 mlU/ml (100%) (w normie).
mysle, ze nie masz sie w ogole czym martwic!
No to jest gicior malina ❤ wszystko jest ok. Teraz trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! A będzie na pewno 😉
Jak dla mnie to w porzadku

No jak, przecież wszędzie mówią że powinno być 130 % czyli od środy powinno być z 17 jakieś 40 i więcej

Do góry