W 29 dc była beta 27, w 31 wynik 97. Cykle mam zawsze jak w zegarku 27 dni, ale nie mam pojęcia kiedy była owulacja, raczej była przesunięta o tydzień, bo w czasie w którym aplikacja wyliczyła to w ogóle nie było przytulanek zaczęliśmy dopiero od 1 stycznia co 3 dni. W cyklu po biochem lekarz powiedział, że może nie być owu więc się nie spinalismy w ogóle i nie patrzyłam na aplikacje, dopiero ok tydzień przed spodziewana @ zaczęły mnie jajniki pobolewac.Przykro mi, ale nie orientuję się co do wyniku progesteronu, ale jestem ciekawa w jakich dniach cyklu robiłaś bety. Moja w 31 dc, około 14-15 dpo wynosiła 92,8.
reklama
Jako weteranka w oglądaniu obcych ludzi jak robią testy powiem że to nic nie znaczy że teraz Ci nie wyszedł jesteś 9dpo. Rzadko wychodzi tak szybko 11/12 najczęściej a i tak często jest mega bladziochemOwulacja 8 stycznia, dzis zrobilam test... I albo za szybko albo czekac na okres
Podobne objawy miałam wczoraj tuż przed snem ale z prawym jajnikiem. Potem szczypniecie ale nic nieprzyjemnego tylko to czułam. Oby to była implementacjaU mnie 24 dc i szczypie mnie w pochwie dziwne uczucie i ból lewego jajnika :/ mam nadzieję, że tam się nic złego nie dzieje
Bo obawiam się wciąż że z jakimiś hormonami niedomagam. Dziś 21dc
Kiedy robisz test?
kasiaa91
Fanka BB :)
Ja dzisiaj powtarzam test albo zrobię betę dla świetego spokoju...
Okres spóźniony 3 dni a owulacje miałam na 100% pod koniec grudnia, 30.12 miałam ten tak zwany szczyt płodności śluzowej - dosłownie pływałam przed, w trakcie i po kochaniu się
14.01 robiłam test i był biały ale okresu ni widu ni słychu, brzuch ciagle pobolewa nieokresowo, jajniki ciągną...
Okres spóźniony 3 dni a owulacje miałam na 100% pod koniec grudnia, 30.12 miałam ten tak zwany szczyt płodności śluzowej - dosłownie pływałam przed, w trakcie i po kochaniu się
14.01 robiłam test i był biały ale okresu ni widu ni słychu, brzuch ciagle pobolewa nieokresowo, jajniki ciągną...
Ty miałaś takie przeboje z owulacja, ze w końcu nie wiadomo kiedy była.. Ja bym jeszcze się nie poddawala, 2 kreski mogą jeszcze się pojawić
Mrufka®®®
Po cichu liczę na to bo wgl nie czuje się okresowo. Ćmi mnie delikatnie podbrzusze tylko raz na jakiś czas a tak to zupełnie nicTy miałaś takie przeboje z owulacja, ze w końcu nie wiadomo kiedy była.. Ja bym jeszcze się nie poddawala, 2 kreski mogą jeszcze się pojawić
Matka. Wariatka
Jeszcze poczekaj i może spróbuj z innym testem? Już tutaj były głosy o Pinkach, że nie zawsze wykrywają więc może z jakiejś innej firmy powtórz. Ten test ma czułość 10 czy standardowe 25?Wiecie co mnie najbardziej zastanawia ten ból pleców i jajników od 2 do 4 stycznia. Nigdy takiego rodzaju bólu nie miałam . Nie był mocny ,taki jakby rozpieranie od środka . Może to po tym hsg takie cyrki
reklama
Mrufka®®®
Specjalnie ten wzięłam bo jest o czułości 10. Poczekam jeszcze kilka dni i kupię pre test. W pierwszej ciąży pokazał mega grube krechy może teraz teżJeszcze poczekaj i może spróbuj z innym testem? Już tutaj były głosy o Pinkach, że nie zawsze wykrywają więc może z jakiejś innej firmy powtórz. Ten test ma czułość 10 czy standardowe 25?