reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Przykro mi, ale nie orientuję się co do wyniku progesteronu, ale jestem ciekawa w jakich dniach cyklu robiłaś bety. Moja w 31 dc, około 14-15 dpo wynosiła 92,8.
W 29 dc była beta 27, w 31 wynik 97. Cykle mam zawsze jak w zegarku 27 dni, ale nie mam pojęcia kiedy była owulacja, raczej była przesunięta o tydzień, bo w czasie w którym aplikacja wyliczyła to w ogóle nie było przytulanek 😂 zaczęliśmy dopiero od 1 stycznia co 3 dni. W cyklu po biochem lekarz powiedział, że może nie być owu więc się nie spinalismy w ogóle i nie patrzyłam na aplikacje, dopiero ok tydzień przed spodziewana @ zaczęły mnie jajniki pobolewac.

reklama
Owulacja 8 stycznia, dzis zrobilam test... I albo za szybko albo czekac na okres :(
Jako weteranka w oglądaniu obcych ludzi jak robią testy powiem że to nic nie znaczy że teraz Ci nie wyszedł jesteś 9dpo. Rzadko wychodzi tak szybko 11/12 najczęściej a i tak często jest mega bladziochem

U mnie 24 dc i szczypie mnie w pochwie dziwne uczucie i ból lewego jajnika :/ mam nadzieję, że tam się nic złego nie dzieje
Podobne objawy miałam wczoraj tuż przed snem ale z prawym jajnikiem. Potem szczypniecie ale nic nieprzyjemnego tylko to czułam. Oby to była implementacja🙏🙏🙏
Bo obawiam się wciąż że z jakimiś hormonami niedomagam. Dziś 21dc💪
Kiedy robisz test?🤗🤗🤗

:no2:

Załączniki

• received_220054372328749.jpeg
    received_220054372328749.jpeg
    89,8 KB · Wyświetleń: 141
Ja dzisiaj powtarzam test albo zrobię betę dla świetego spokoju...
Okres spóźniony 3 dni a owulacje miałam na 100% pod koniec grudnia, 30.12 miałam ten tak zwany szczyt płodności śluzowej - dosłownie pływałam przed, w trakcie i po kochaniu się 😂
14.01 robiłam test i był biały ale okresu ni widu ni słychu, brzuch ciagle pobolewa nieokresowo, jajniki ciągną...

Wiecie co mnie najbardziej zastanawia ten ból pleców i jajników od 2 do 4 stycznia. Nigdy takiego rodzaju bólu nie miałam . Nie był mocny ,taki jakby rozpieranie od środka . Może to po tym hsg takie cyrki

Wiecie co mnie najbardziej zastanawia ten ból pleców i jajników od 2 do 4 stycznia. Nigdy takiego rodzaju bólu nie miałam . Nie był mocny ,taki jakby rozpieranie od środka . Może to po tym hsg takie cyrki
Jeszcze poczekaj i może spróbuj z innym testem? Już tutaj były głosy o Pinkach, że nie zawsze wykrywają więc może z jakiejś innej firmy powtórz. Ten test ma czułość 10 czy standardowe 25?

reklama
Jeszcze poczekaj i może spróbuj z innym testem? Już tutaj były głosy o Pinkach, że nie zawsze wykrywają więc może z jakiejś innej firmy powtórz. Ten test ma czułość 10 czy standardowe 25?
Specjalnie ten wzięłam bo jest o czułości 10. Poczekam jeszcze kilka dni i kupię pre test. W pierwszej ciąży pokazał mega grube krechy może teraz też

Do góry