reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ten test podświetlałas od spodu?
Światło padało z każdej strony w sumie :D
Mega trzymam kciuki i czekam na Twój poranny test! 🙏 jesteśmy razem w pierwszym cyklu po tabletkach ❤

A ja czekam na Twój test 😘 jesteśmy na tym samym etapie więc wiem jak się czujesz:)
Jeśli u mnie kolejny wyjdzie negatywny to się nie poddam i Ty też się nie poddawaj.
Buziaki ❤

Test owu negatywny a ja czuję cały czas kłucie w prawym jajniku jak czuje co miesiąc przy owu. Oczywiście przytulanki zachowane jakby był pozytywny, az do poniedziałku przynajmniej [emoji6] jeszcze mnie te tanie testy z allegro nie zawiodły, więc nie wiem o co chodzi. Może w tym cyklu ich taniość wyszła haha [emoji6] skończyły się a miałam uwaga uwaga pięćdziesiąt. Robię od sierpnia więc nie wiem co ja z nimi zrobiłam [emoji6]

Test owu negatywny a ja czuję cały czas kłucie w prawym jajniku jak czuje co miesiąc przy owu. Oczywiście przytulanki zachowane jakby był pozytywny, az do poniedziałku przynajmniej [emoji6] jeszcze mnie te tanie testy z allegro nie zawiodły, więc nie wiem o co chodzi. Może w tym cyklu ich taniość wyszła haha [emoji6] skończyły się a miałam uwaga uwaga pięćdziesiąt. Robię od sierpnia więc nie wiem co ja z nimi zrobiłam [emoji6]
A może to bóle zwiastujące ciążę?

@sundee23 nie ma co mi smuteczkow wysylac ;) to taki wredny i specyficzny egzemplarz :) a przy tym kochany. :)

Tymczasem maraton zakonczylismy w dniu dzisiejszym, mam nadzieje ze z efektami. :) Teraz trzeba nadrobic sprawy domowe bo odeszly na dalszy tor i zrobic sobie przeglad zdrowotny. No i wrocic do pracy ....

@sundee23 nie ma co mi smuteczkow wysylac ;) to taki wredny i specyficzny egzemplarz :) a przy tym kochany. :)

Tymczasem maraton zakonczylismy w dniu dzisiejszym, mam nadzieje ze z efektami. :) Teraz trzeba nadrobic sprawy domowe bo odeszly na dalszy tor i zrobic sobie przeglad zdrowotny. No i wrocic do pracy ....
Mój jak jest taki zmęczony i niechętny to czuję frustrację, ale przecież ja też nie zawsze mam ochotę i wtedy zaczynam myśleć bardziej empatycznie, w końcu to nie może być nigdy przymus.
Najważniejsze, że jest kochany :):)!
A jak się czujesz?

Ja? bo czekam, aż idiotka do soboty by zrobić betę a już po terminie @ i 13 dni po owu 😂 😂 . Ale mówie sobie nie, to nie teraz. znów dostaniesz w pysk. Znów wyjdzie 0,1. Na co liczysz kobieto. Odciągam za bardzo dobre myśli, bo póżniej zderzenie z rzeczywistością bywa bolesne...
Też jestem 13 dni po owu i wczoraj test pink pokazał bardzo bladą drugą kreskę a dziś beta 35,5 w sobotę powtarzam.
Trzymam kciuki za pozytywne testy i wysokie bety

reklama
Do góry