reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Co o tym myśleć?
Specjalnie zrobiłam pod światło żeby było lepiej widać xd
Wydaje mi się że widać cień drugiej kreski:(
Screenshot_20200116-212852_WhatsApp-01.jpeg

Strasznie mnie korci żeby zrobić test dzisiaj.
Ale nie dość, że już jest późno, to na dodatek mam tylko Pink test, a z tego co czytałam to nie jest za bardzo wiarygodny [emoji36]
Nawet mi nie mów. Ja mam całe zapasy. Only pink test. I strumieniowy i elektroniczny... Oby pokazał jak będzie co pokazać a jak nie niech ma biel vizira, a nie jakieś przebijające fejk kreski! [emoji6]

Mi powiedział że wlokniaki nie są groźne. Tylko 1-2% może się zezlosliwic więc szansę marne tym bardziej że u mnie w rodzinie nikt nie zmarł ani nie chorował na jakikolwiek nowotwór.mam nadzieję że wszystko skończy się dobrze [emoji4]
Oj takie czekanie jest najgorsze. Ale jakby lekarz widział coś groźnego to by dał Ci skierowanie na Cito... Ale lepiej wszystko sprawdzić nawet pięć razy. Oby szybko Ci się udało dostać do lekarza

reklama
A mi wlasnie w koncu bęben przestał wzglednie bolec i wracam do zywych :) teraz tylko pytanie czy męczyc męża czy juz dzis odpuscic
Ja na Twoim miejscu ( po tym teście owu) jeszcze bym zaryzykowała przytulanki [emoji1] już tak na zakończenie starań w tym cyklu [emoji846]

Do góry