moja droga, wiek to tylko liczba! a czlowiek nigdy nie jest za stary na marzenia, to one wypelniaja nasze zycie, to one sprawiaja, ze mamy cel. niektore dziewczyny maja dzieci w wieku 18, inne w wieku 25, inne 30 a sa mamusie, ktorym marzenia spelniaja sie juz po 30r zycia. i nie znaczy to ze sa za stare na bycie mama! po prostu zycie czasem plata figla i nie wszystko uklada sie po naszej mysli i na spelnienie niektorych naszych marzen musimy troszke poczekac dluzej, po to, aby tym bardziej to docenic! w zadnym wypadku nie wolno dopuszczac Ci mysli ze ejstes stara, stare to bedziemy jak bedziemy mialy po 70 lat, kiedy nie bedziemy wiedzialy co gorsze... alzhaimer bo zapomnimy wypic czy parkinson bo porozlewamy
ja mam 35 lat (do kwietnia) wiec niewiele jestem mlodsza. czuje sie na 25... cale zycie kochana przed nami, przeciez nawet polowy jeszcze nie przezylysmy a druga polowka jest lepsza
z mezczyzna moze potrzebujecie trpoche odetchnac, wiem bo przechodzilam przez to samo, kiedy wywieralam taka presje na nim, ze bylam zla sama na siebie. najlepiej wzial 2 dni wolnego, pojechac gdziekolwiek, w gory, nad jezioro albo do hotelu oddalonego o 30km od domu i nabrac nowego spojrzenia na to wszystko... taki zwykly reset od wszystkiego, od staran, od codziennosci... gwarantuje ze zdziala cuda!