reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

moja droga, wiek to tylko liczba! a czlowiek nigdy nie jest za stary na marzenia, to one wypelniaja nasze zycie, to one sprawiaja, ze mamy cel. niektore dziewczyny maja dzieci w wieku 18, inne w wieku 25, inne 30 a sa mamusie, ktorym marzenia spelniaja sie juz po 30r zycia. i nie znaczy to ze sa za stare na bycie mama! po prostu zycie czasem plata figla i nie wszystko uklada sie po naszej mysli i na spelnienie niektorych naszych marzen musimy troszke poczekac dluzej, po to, aby tym bardziej to docenic! w zadnym wypadku nie wolno dopuszczac Ci mysli ze ejstes stara, stare to bedziemy jak bedziemy mialy po 70 lat, kiedy nie bedziemy wiedzialy co gorsze... alzhaimer bo zapomnimy wypic czy parkinson bo porozlewamy ;) ja mam 35 lat (do kwietnia) wiec niewiele jestem mlodsza. czuje sie na 25... cale zycie kochana przed nami, przeciez nawet polowy jeszcze nie przezylysmy a druga polowka jest lepsza :) z mezczyzna moze potrzebujecie trpoche odetchnac, wiem bo przechodzilam przez to samo, kiedy wywieralam taka presje na nim, ze bylam zla sama na siebie. najlepiej wzial 2 dni wolnego, pojechac gdziekolwiek, w gory, nad jezioro albo do hotelu oddalonego o 30km od domu i nabrac nowego spojrzenia na to wszystko... taki zwykly reset od wszystkiego, od staran, od codziennosci... gwarantuje ze zdziala cuda!
Lepiej nie mogłaś tego ująć ❤️ Miód na moje serducho Kochana 😘

reklama
Hahaha Ja też się boję że mój ucieknie [emoji23][emoji23][emoji23] WGL mój to ma podejście że raz na owulacje wystarczy i będę a ciąży! [emoji23][emoji23][emoji23] no to się posmialim [emoji23][emoji23][emoji23]
Gorzej jak baby [emoji1787] Mój to chyba już ma dość, nie chce wystawiać jego wytrzymałości na próbę, chyba muszę trochę zluzowac bo chłop ucieknie [emoji41]

Hahaha Ja też się boję że mój ucieknie [emoji23][emoji23][emoji23] WGL mój to ma podejście że raz na owulacje wystarczy i będę a ciąży! [emoji23][emoji23][emoji23] no to się posmialim [emoji23][emoji23][emoji23]

A u mojego jest tylko w owulacje a potem susza. No przecież nie ma potrzeb, nie ma pociągu nic. Owulacja no to bzykanie jak króliki koniec owulki - narazie pozdrów Basie!

Mój w sumie lubi się kochać nie aż tak często. Zawsze robiliśmy to jak mieliśmy ochotę A teraz jednak pilnuje się tej owulacji więc tak jakby na zawołanie [emoji23][emoji23][emoji23] Ale Peszek, chce być ojcem to musi trochę pocierpiec [emoji23]
A u mojego jest tylko w owulacje a potem susza. No przecież nie ma potrzeb, nie ma pociągu nic. Owulacja no to bzykanie jak króliki koniec owulki - narazie pozdrów Basie!

to ja przy Was to juz emerytka 😂 probowac warto,uda sie to sie uda,jak nie to zycie sie na tym nie konczy,wielu ludzi krzywo patrzy,daje kasliwe komentarze,ale trzeba myslec o tym czego Ty chcesz i przezyc to zycie tak jak Ty chcesz,ja ostatnio uslyszalam,ze dziecko w tym wieku to żenada i na co mi to,tak zabolało,ale sprzeglam tylek,cyc do przodu i ide dalej,bo to moje zycie i moje marzenia

Kobietki kochane ja dzis odebralam pierwsze wyniki, na ktore dostalam skierowanie od gina i wszystko mam pieknie ladnie, oprocz ths...w sensie wszedzie w necie i Wy tu piszecie ze norma to 2.5, a moj wynik to 2,63. Wizyta dopiero we wtorek i nie wiem czy sie martwic czy nie? Czytalam ze na poczatku ciazy moze sie podwyzszyc tsh, a ja dodatkowo jestem w ciazy blizniaczej i juz sama zglupialam.

Kochana nie ma się co martwić - ale warto zbadać nie tylko TSH fT3 i fT4 - to są najważniejsze hormony, które działają na dziecko :)

Mój w sumie lubi się kochać nie aż tak często. Zawsze robiliśmy to jak mieliśmy ochotę A teraz jednak pilnuje się tej owulacji więc tak jakby na zawołanie [emoji23][emoji23][emoji23] Ale Peszek, chce być ojcem to musi trochę pocierpiec [emoji23]
Oj te chlopy.... Jak sie przechwalac to pierwsi a jak przychodzi co do czego to nagle wymiekaja i "boli ich glowa":):) jak chca miec dziecko to musza sie postarac i zapracowac:)

reklama
Kochana ta granica macierzyństwa cały czas się przesowa. Ja mając 27 lat kiedyś byłabym stara matka, a teraz jak zajede w ciążę to będę jedna z młodszych. Moja mam będąc w moim wieku rodziła już 3 dziecko A ja jeszcze nawet z jednym w ciąży nie jestem [emoji4] Wiek naprawdę nie ma znaczenia. Najważniejsze jest to na ile lat się czujesz.@wiola0904 pięknie to ujęła! [emoji173][emoji7]

Do góry