reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Trzeba trzeba! Ja dziś jestem WGL jakąś zmęczona, chyba na serio mam owulacje bo normalnie śpię na siedząco [emoji23] Żebym to dzisiaj ja nie dojechała pierwsze przed mężem [emoji23]
Kurde a mi się tak ciągnie do tej owulacji... 🙄 Zawsze ten czas mi tak szybko leciał a teraz? Ciaaaaagnieeeee się i ciaaagnieee. Szkoda że nie mamy cykli tak 5 dniowych np nie? Rach ciach i wiadomo od razu czy się zaszło czy nie. A tak miesiąc prawie czekać to katorga jakaś! 😂

reklama
Niestety tak nas jakoś dziwnie stworzono [emoji4] Ja jakoś w tym cyklu jestem jakoś dziwnie spokojna. Jakoś nie spieszy mi się z czekanie na okres i wgl... Ale nie przypominam sobie by coś mi spadło na głowę, by mogło się w niejnpoprzestawiac [emoji23][emoji23] Może bliżej @ zacznę wariowac [emoji23][emoji23]
Kurde a mi się tak ciągnie do tej owulacji... [emoji849] Zawsze ten czas mi tak szybko leciał a teraz? Ciaaaaagnieeeee się i ciaaagnieee. Szkoda że nie mamy cykli tak 5 dniowych np nie? Rach ciach i wiadomo od razu czy się zaszło czy nie. A tak miesiąc prawie czekać to katorga jakaś! [emoji23]

Niestety tak nas jakoś dziwnie stworzono [emoji4] Ja jakoś w tym cyklu jestem jakoś dziwnie spokojna. Jakoś nie spieszy mi się z czekanie na okres i wgl... Ale nie przypominam sobie by coś mi spadło na głowę, by mogło się w niejnpoprzestawiac [emoji23][emoji23] Może bliżej @ zacznę wariowac [emoji23][emoji23]
Dziewczyny, wspominalyscie cos o miejscu w psychaitryku, zarezerwujcie mi lozko obok siebie:) mimo, ze w tym cyklu nie mozemy sie starac, zrobilam sobie test ciazowy :) :) oczywiście wyszla biel na teście, potwierdza sie, ze nie jestem wiatropylna:)

Haha ja właśnie bardzo lubię ten czas tak na tydzień przed @ 😃 ten lekki stresik i myśl, nadzieja ze się w końcu udało! No i ja akurat bardzo lubię robić testy 😂 Widocznie zbyt mało razy jeszcze się rozczarowałam bo większość dziewczyn tu pewnie nie wspomina tego czasu najlepiej niestety. Wiem, że i mój optymizm w końcu siadzie choć mam nadzieję, że może jednak nie... Ze mimo wszystko jakoś zachowam pogodę ducha 🤷‍♀️ leci teraz 7 cykl. Może będzie to ta szczęśliwa 7?

Spoko, wyrko masz zakopane! [emoji23] No wiesz zawsze warto sprawdzić, a nóż jakieś niepokalane poczcie będzie! [emoji23][emoji23]
Dziewczyny, wspominalyscie cos o miejscu w psychaitryku, zarezerwujcie mi lozko obok siebie:) mimo, ze w tym cyklu nie mozemy sie starac, zrobilam sobie test ciazowy :) :) oczywiście wyszla biel na teście, potwierdza sie, ze nie jestem wiatropylna:)

Obu bula to szczęśliwa 7 [emoji173] Ja tez lubie robic tetsy chociaz w ostatnim cyklu sie na nich zawidlam [emoji58] Ale nie zamierzam przestawac [emoji4] Może teraz się uda! Jutro jadę na USG piersi, mam nadzieję że to będzie tylko jakaś niegroźna zmiana...
Haha ja właśnie bardzo lubię ten czas tak na tydzień przed @ [emoji2] ten lekki stresik i myśl, nadzieja ze się w końcu udało! No i ja akurat bardzo lubię robić testy [emoji23] Widocznie zbyt mało razy jeszcze się rozczarowałam bo większość dziewczyn tu pewnie nie wspomina tego czasu najlepiej niestety. Wiem, że i mój optymizm w końcu siadzie choć mam nadzieję, że może jednak nie... Ze mimo wszystko jakoś zachowam pogodę ducha [emoji2368] leci teraz 7 cykl. Może będzie to ta szczęśliwa 7?

Obu bula to szczęśliwa 7 [emoji173] Ja tez lubie robic tetsy chociaz w ostatnim cyklu sie na nich zawidlam [emoji58] Ale nie zamierzam przestawac [emoji4] Może teraz się uda! Jutro jadę na USG piersi, mam nadzieję że to będzie tylko jakaś niegroźna zmiana...
Powodzenia jutro u lekarza, daj znac od razu jak wyjdziesz.

reklama
Do góry