reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Trzeba trzeba! Ja dziś jestem WGL jakąś zmęczona, chyba na serio mam owulacje bo normalnie śpię na siedząco [emoji23] Żebym to dzisiaj ja nie dojechała pierwsze przed mężem [emoji23]
Kurde a mi się tak ciągnie do tej owulacji... 🙄 Zawsze ten czas mi tak szybko leciał a teraz? Ciaaaaagnieeeee się i ciaaagnieee. Szkoda że nie mamy cykli tak 5 dniowych np nie? Rach ciach i wiadomo od razu czy się zaszło czy nie. A tak miesiąc prawie czekać to katorga jakaś! 😂

reklama
Niestety tak nas jakoś dziwnie stworzono [emoji4] Ja jakoś w tym cyklu jestem jakoś dziwnie spokojna. Jakoś nie spieszy mi się z czekanie na okres i wgl... Ale nie przypominam sobie by coś mi spadło na głowę, by mogło się w niejnpoprzestawiac [emoji23][emoji23] Może bliżej @ zacznę wariowac [emoji23][emoji23]
Kurde a mi się tak ciągnie do tej owulacji... [emoji849] Zawsze ten czas mi tak szybko leciał a teraz? Ciaaaaagnieeeee się i ciaaagnieee. Szkoda że nie mamy cykli tak 5 dniowych np nie? Rach ciach i wiadomo od razu czy się zaszło czy nie. A tak miesiąc prawie czekać to katorga jakaś! [emoji23]

Niestety tak nas jakoś dziwnie stworzono [emoji4] Ja jakoś w tym cyklu jestem jakoś dziwnie spokojna. Jakoś nie spieszy mi się z czekanie na okres i wgl... Ale nie przypominam sobie by coś mi spadło na głowę, by mogło się w niejnpoprzestawiac [emoji23][emoji23] Może bliżej @ zacznę wariowac [emoji23][emoji23]
Dziewczyny, wspominalyscie cos o miejscu w psychaitryku, zarezerwujcie mi lozko obok siebie:) mimo, ze w tym cyklu nie mozemy sie starac, zrobilam sobie test ciazowy :) :) oczywiście wyszla biel na teście, potwierdza sie, ze nie jestem wiatropylna:)

Haha ja właśnie bardzo lubię ten czas tak na tydzień przed @ 😃 ten lekki stresik i myśl, nadzieja ze się w końcu udało! No i ja akurat bardzo lubię robić testy 😂 Widocznie zbyt mało razy jeszcze się rozczarowałam bo większość dziewczyn tu pewnie nie wspomina tego czasu najlepiej niestety. Wiem, że i mój optymizm w końcu siadzie choć mam nadzieję, że może jednak nie... Ze mimo wszystko jakoś zachowam pogodę ducha 🤷‍♀️ leci teraz 7 cykl. Może będzie to ta szczęśliwa 7?

Spoko, wyrko masz zakopane! [emoji23] No wiesz zawsze warto sprawdzić, a nóż jakieś niepokalane poczcie będzie! [emoji23][emoji23]
Dziewczyny, wspominalyscie cos o miejscu w psychaitryku, zarezerwujcie mi lozko obok siebie:) mimo, ze w tym cyklu nie mozemy sie starac, zrobilam sobie test ciazowy :) :) oczywiście wyszla biel na teście, potwierdza sie, ze nie jestem wiatropylna:)

Obu bula to szczęśliwa 7 [emoji173] Ja tez lubie robic tetsy chociaz w ostatnim cyklu sie na nich zawidlam [emoji58] Ale nie zamierzam przestawac [emoji4] Może teraz się uda! Jutro jadę na USG piersi, mam nadzieję że to będzie tylko jakaś niegroźna zmiana...
Haha ja właśnie bardzo lubię ten czas tak na tydzień przed @ [emoji2] ten lekki stresik i myśl, nadzieja ze się w końcu udało! No i ja akurat bardzo lubię robić testy [emoji23] Widocznie zbyt mało razy jeszcze się rozczarowałam bo większość dziewczyn tu pewnie nie wspomina tego czasu najlepiej niestety. Wiem, że i mój optymizm w końcu siadzie choć mam nadzieję, że może jednak nie... Ze mimo wszystko jakoś zachowam pogodę ducha [emoji2368] leci teraz 7 cykl. Może będzie to ta szczęśliwa 7?

Obu bula to szczęśliwa 7 [emoji173] Ja tez lubie robic tetsy chociaz w ostatnim cyklu sie na nich zawidlam [emoji58] Ale nie zamierzam przestawac [emoji4] Może teraz się uda! Jutro jadę na USG piersi, mam nadzieję że to będzie tylko jakaś niegroźna zmiana...
Powodzenia jutro u lekarza, daj znac od razu jak wyjdziesz.

reklama
Do góry