MamaBuni
Fanka BB :)
ja 12 dcCzy ktoś jeszcze ma dzisiaj 14 dc czy tylko ja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja 12 dcCzy ktoś jeszcze ma dzisiaj 14 dc czy tylko ja?
Ja dokładnie 14 dcCzy ktoś jeszcze ma dzisiaj 14 dc czy tylko ja?
Może idź do ginekologa, powiedz jak wygląda sytuacja i poproś o coś na podtrzymanie? Czasami luteina działa cuda...Beta 17
Taki mam zamiarMoże idź do ginekologa, powiedz jak wygląda sytuacja i poproś o coś na podtrzymanie? Czasami luteina działa cuda...
Hej.
Miałam Wam tu nie zaśmiecać takimi problemami wątku ale myślę, że należą się wyjaśnienia ciszy z mojej strony.
Jak już pisałyśmy o tym tutaj mnóstwo razy, 2 kreseczki to dopiero początek.
Wczoraj po wizycie przepłakałam cały dzień :/ Kropka ma 3mm i bijące serduszko ale obok jest ogromny krwiak, który może zabrać to szczęście Jestem przykuta do łóżka , nawet oddychać mam delikatnie, nie stresować się i mieć nadzieję..
Także trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i podczytuję w wolnej chwili, odezwę się pewnie po wizycie prywatnej w przyszłym tygodniu, chyba że coś się szybciej wyjaśni
Postanowiłam że jeżeli teraz się nie uda to w następnym cyklu próbie hormony . W pierwszej fazie cyklu robi y estradiol,FSH, prolaktyne, i TSH ( cały zestaw) czy coś jeszcze?
Ja już nie wiem jak interpretować te te tsetsy. Czy już po czy warto jeszcze się starać. Test zrobiony przed chwilą [emoji4]Zobacz załącznik 1068575
Beta 17
Może się uda akurat na owu [emoji3]Postaramy się. Ale myślę że już w tym cyklu nic z tego nie będzie. Jak dzisiaj będzie owu to i tak już po ptokach [emoji23]